Skip to main content
#
 
contact
home
our facebook page
prev
next

.

Home
Nieuws
Lid worden
Sportief
Contact
Activiteiten
Feedback
Diversen
abonnementen 2019-2020
Official Standard news on line
Standard in de pers
  
Nieuwsblad
Zone -rouche
Links
kalender 2018-2019
fdr
GDPR verklaring The Red Bull-Dogs

Email
Twitter
Facebook
Digg
LinkedIn
Delicious
Google+
FriendFeed
StumbleUpon
Add to favorites

 Nieuwsblad  

De 100-jarige Rosy Van Hoecke werd dinsdag met veel bloemen en cadeaus gevierd in woonzorgcentrum OLV in de Pieter Van Hobokenstraat in Antwerpen. Ze werd geboren in Amerika, maar kwam in 1921 met haar Belgische papa naar Antwerpen met de Red Star Line, nadat bij een familiedrama haar moeder en oma waren doodgeschoten.

De organisatie van Midzomer Wambeek pakt met Soufiane Eddyani uit met een opvallende naam op de affiche. De Antwerpse rapper lag begin dit jaar nog onder vuur met zijn omstreden nummer Amigo.

Als eerste grote Amerikaanse stad voert San Francisco een verbod in op de verkoop van e-sigaretten, zowel in winkels als online. Het verbod werd dinsdag goedgekeurd.

Speciaal aanklager Robert Mueller zal op 17 juli getuigen voor het Amerikaanse Congres. Dat heeft de voorzitter van de commissie Justitie in het Huis van Afgevaardigden, Jerry Nadler, dinsdag aangekondigd.

De Amerikaanse comedian Bill Cosby is in beroep gegaan tegen zijn veroordeling voor seksueel geweld. Dat heeft zijn advocaat dinsdag bevestigd.

De hoogste rechtbank van Brazilië heeft dinsdag geweigerd om voormalig president Luiz Inacio Lula da Silva vrij te laten uit de gevangenis. Lula zit al meer dan een jaar in de cel wegens corruptie.

Doet Wouter Beke straks een Michelleke en wordt hij net zoals de premier naast partijvoorzitter ook nog eens minister? Het is één van de pistes die bij CD&V de ronde doen nu vicepremier Kris Peeters zijn ontslag heeft aangeboden en volgende week naar Europa vertrekt.

Dat Bpost beslist heeft om gewone brieven maar twee keer per week te bezorgen, betekent niet dat u de postbode minder vaak zult zien. Want voor priorzegels, rouwkaarten en pakjes komt hij wel nog elke dag door uw straat. Hij zal alleen minder vaak stoppen.

Janus van Wesenbeeck, de drugscrimineel op wie de successerie Undercover is gebaseerd, heeft zich deze week totaal onverwacht aangegeven bij de Nederlandse politie. Iedereen dacht dat hij de vlucht had genomen naar het buitenland. Maar verrassend genoeg stelde hij zich bij de politie voor als “Ferry Bouman”, de naam die hij kreeg als hoofdrolspeler in de televisiereeks. Die mag dus wellicht rekenen op een derde seizoen.

Eén maand na de verkiezingen. Tweehonderd dagen na de val van de regering Michel I. Zonder enig zicht op een oplossing. Integendeel, het gerucht dat N-VA stilaan voor een versnelling zou kiezen bij de Vlaamse formatie - vermoedelijk verspreid door N-VA zelf - werd gisteren in alle toonaarden ontkend door diezelfde N-VA. In de politiek is vandaag alles tegelijk blessuretijd en voorbarig.

Drie op de vier gemeenten in ons land zullen het tijdens de komende legislatuur moeilijk krijgen om de pensioenlast van hun vastbenoemde ambtenaren te betalen. Dat blijkt uit een studie van Belfius. De pensioenfactuur weegt op de investeringsruimte van de lokale besturen.

Leraars in vijf middelbare scholen in Brasschaat zullen vanaf volgend schooljaar speekseltests afnemen van hun leerlingen. Dat is alleszins de bedoeling van hun directies. “We hebben dat juridisch laten napluizen en met de toestemming van de leerling kunnen we hen controleren op het gebruik van drugs.”

De Aalsterse Delhaizewinkel aan de Parklaan waar de Bende van Nijvel op 9 november 1985 zijn bloedigste aanslag pleegde, gaat volgend jaar tegen de grond. Er komt een nieuwe winkel mét een gedenkteken.

N-VA neemt haar tijd voor de Vlaamse regeringsvorming. Geruchten van een “versnelling” worden afgedaan als voorbarig. Maar de partij is wel van zin om de verzamelde informatie samen te leggen en te kijken wat inhoudelijk mogelijk is. Vastleggen wie aan de regeringstafel mag aanschuiven, wil Vlaams informateur Bart De Wever nog niet doen. Daarvoor moeten CD&V; en Open VLD Vlaams Belang eerst helemaal de deur uitduwen.

Drie meisjes in het ziekenhuis en tientallen anderen school- of werkonbekwaam. Dat is de balans van een daguitstapje van de meisjeschiro van Sint-Katelijne-Waver naar het Domein Sport Vlaanderen in Hofstade. De boosdoener is de kleine zwart-gele processierups die voor heel wat jeukende ellende zorgt. De aantallen stijgen en in Antwerpen werd de civiele bescherming al ingeschakeld voor de bestrijding. “Het is absurd. We zien tien keer meer rupsen dan vorig jaar.”

  
Site Mailing List  Sign Guest Book  View Guest Book 

The Red Bull -Dogs
0473 333 242   | info@theredbulldogs.be