Skip to main content
#
 
contact
home
our facebook page
prev
next

.

Home
Nieuws
Lid worden
Sportief
Contact
Onze activiteiten
Feedback
Diversen
abonnementen 2020-2021
Official Standard news on line
Standard in de pers
Links
kalender 2020-2021
GDPR verklaring The Red Bull-Dogs
Merchandising 2020_2021

Email
Twitter
Facebook
Digg
LinkedIn
Delicious
FriendFeed
StumbleUpon
Add to favorites

 Nieuws  

Update 29/09/2020

1) email en GSM Standard online systeem 

Om in de toekomst GEEN problemen met de Standard app te hebben heeft de ticketing ons gevraagd dat alle abonnementen hun email en GSM nummer opnieuw doorsturen via de supportersclub . We hebben 1 email per abonnement nodig dus wanneer er verschillende abonnementen in een familie zijn moet elk abonnement een ander email hebben anders werkt het systeem NIET

Graag onderstaand formulier invullen zodat wij de gegevens op een gestructureerde manier naar Standard kunnen sturen . Graag voor woensdag 30/9/2020 om 20 uur . Daarna zal iedereen zich zelf moeten in orde zetten via de ticketing !

klik hier 

2)Pronostiek speeldag 8 :

Dit jaar organiseren we voor het eerst een algemene pronostiek. Je kan gokken op het eindresultaat van elke wedstrijd in 1A (winst voor de thuisploeg, gelijkspel, winst voor de bezoekende ploeg).

Enkele regels:

- Enkel de eerste inzending per persoon telt. Het formulier meermaals invullen heeft geen zin.

- Het formulier wordt automatisch afgesloten bij aanvang van de eerste wedstrijd van elke speeldag.

- Je krijgt 1 punt per juist antwoord.

De beste gokker wint aan het einde van het seizoen een knappe prijs (bv. tussenkomst in abonnement, ledenmerchandise, ...)

Wij eindigen deze pronostiek op 2/10/2020 om 20.30 uur

klik hier 

3)Pronostiek Standard - Fehervar

we sluiten donderdag om 19.45 af

winst : bak MAES PILS

klik hier 

Update 26/09/2020

1) email en GSM Standard online systeem 

Om in de toekomst nog problemen met de Standard app te hebben heeft de ticketing ons gevraagd dat alle abonnementen hun email en GSM nummer opnieuw doorsturen via de supportersclub . We hebben 1 email per abonnement nodig dus wanneer er verschillende abonnementen in een familie zijn moet elk abonnement een ander email hebben anders werkt het systeem NIET

Graag onderstaand formulier invullen zodat wij de gegevens op een gestructureerde manier naar Standard kunnen sturen . Graag voor woensdag 30/9/2020 om 20 uur . Daarna zal iedereen zich zelf moeten in orde zetten via de ticketing !

klik hier 

2) Pronostiek Standard - Zulte Waregem

we sluiten zondag om 13 uur af

winst : bak MAES PILS

klik hier  

Update 23/09/2020

Pronostiek speeldag 7 :

Dit jaar organiseren we voor het eerst een algemene pronostiek. Je kan gokken op het eindresultaat van elke wedstrijd in 1A (winst voor de thuisploeg, gelijkspel, winst voor de bezoekende ploeg).

Enkele regels:

- Enkel de eerste inzending per persoon telt. Het formulier meermaals invullen heeft geen zin.

- Het formulier wordt automatisch afgesloten bij aanvang van de eerste wedstrijd van elke speeldag.

- Je krijgt 1 punt per juist antwoord.

De beste gokker wint aan het einde van het seizoen een knappe prijs (bv. tussenkomst in abonnement, ledenmerchandise, ...)

Wij eindigen deze pronostiek op 25/09/2020 om 20.30 uur

Voor pronostiek :  klik hier  

Update 22/09/2020

1) Update ticketing thuiswedstrijd Standard - Zulte :

    Voorrang tot 24/9/2020  voor abonnementshouders die NIET naar de wedstrijd tegen Kortrijk geweest zijn 

     Vanaf 24/09/2020  20 uur indien er nog  tickets overblijven  kunnen de supporters die naaar Standard - Kortrijk ook tickets bestellen 

      info : klik hier 

2) Pronostiek  Standard - Vojvodina FC  

     Je kan je pronostiek invullen via de volgende link  : klik hier 

     We sluiten af op 24/9/2020 om 19.30 

      Winnaar : 1 bak Maes Pils 

Update 16/09/2020

1)Beknopte omschrijving om tickets te bestellen voor Corona wedstrijden :   klik hier 

2) pronostiek wedstrijd 6 JPL  klik hier  

Update 15/09/2020

1)Terugkeer van een beperkt publiek in het stadion

Standard de Liège is verheugd om de gedeeltelijke heropening van het stadion van Sclessin aan te kondigen voor zijn trouwe abonnees. Na overleg met de stad Luik, de afdeling infectieziekten van het “CHU de Liège” en de minister van Sport mogen we een beperkt aantal supporters ontvangen om onze spelers naar de overwinning te stuwen.

In samenspraak met la Famille des Rouches werd er een procedure opgesteld voor een terugkeer van een beperkt publiek in het stadion.

/!\ Ook de leden van een supportersclub moeten deze procedure volgen zonder via hun club te passeren.

Reservatieprocedure :

Gezien de onzekerheid van de crisis zal de reservatieprocedure van match tot match verlopen.

Praktisch gezien zal elke abonnee van het seizoen 2020-2021 (als hij nu lid is van een supportersclub of niet) tijdens een voorrangsperiode zijn plaats kunnen reserveren voor de match tegen KV Kortrijk (DI 20/09 om 16u).

Deze voorrangsperiode zal plaatsvinden van dinsdag 15/09 om 20u tot en met donderdag 17/09 om 20u. Als de abonnee geen plaats kon reserveren in zijn vak of in een ander vak van dezelfde groep (zie hieronder) zal hij de mogelijkheid krijgen om de beschikbare zitjes in een ander stadionvak te reserveren.

Wat betreft de volgende wedstrijden zal er eerst en vooral gekeken worden naar de evolutie van de crisis. De club kan niet garanderen dat er dan nog een (gedeeltelijke) opening van het stadion zal zijn. Als dit wel het geval is, zullen de abonnees die de match tegen KV Kortrijk niet bijgewoond hebben eerst kunnen genieten van een voorrangsperiode. De fans die tegen KV Kortrijk geweest zijn, zullen de mogelijkheid hebben om naar de volgende matchen te komen als er nog tickets overblijven na de voorrangsperiode.

Het online ticketingsysteem op onze website zal dienen als registratieplatform voor de wedstrijd :

 1. Ga naar het ticketing portal : http://standard.tickethour.be
 2. Log in
 3. Selecteer de wedstrijd
 4. U zal het stadionplan te zien krijgen.
 5. U zal de mogelijkheid hebben om maximaal 5 plaatsen te reserveren (legale maximum van een sociale bubbel) in uw vak of in een ander vak van dezelfde groep. Als een vak volzet is, zal het niet meer mogelijk zijn om een plaats te reserveren in dat vak. De andere vakken van dezelfde groep waar er wel nog plaatsen zijn, blijven toegankelijk.

Groep

Tribune 1

Tribune 2

Tribune 3

Tribune 4

A

A1 F1 N1 G1 T1 P1 U1

A2 D2

D3 E3 F3 G3 H3 I3

E4 B4 F4 G4 C4

B

Q1 R1 S1

B2 C2

C

B1 E1

E2 L2 F2 K2

D

C1 D1 H1 L1 M1

G2 H2 I2 J2 OI2 OH2

E

A3 B3 C3

D4

Voorbeeld : Arnaud, abonnee in B2, heeft de mogelijkheid om een plaats te reserveren in B2. Als vak B2 volzet is, zal Arnaud een plaats kunnen reserveren in een ander vak van groep B, in dit geval: de vakken Q1, R1, S1 of C2.

 1. Van zodra het vak geselecteerd is, zal de abonnee de mogelijkheid krijgen om maximaal 5 plaatsen te reserveren a.d.h.v. zijn abonnementsnummer (« Cus : 123456789 » op de VOORKANT  van uw abonnement) en dat van de 4 andere personen die ook abonnee moeten zijn in een vak van dezelfde groep.

/!\ De abonnee kiest het vak, maar zal uiteindelijk niet op de plaats zitten die staat aangegeven op zijn abonnement. Afhankelijk van de grootte van de bubbels en de afstand die wordt toegestaan tussen de bubbels, zal het systeem automatisch plaatsen toewijzen.

/!\ De reservatie gebeurt per sociale bubbel ! Als de abonnees uit dezelfde bubbel het proces individueel uitvoeren, zal het systeem dit opvatten als aparte bubbels en de abonnees niet naast elkaar kunnen plaatsen.

Voorbeeld : Als Axel en Marouane individueel reserveren, zal het systeem dit opnemen als 2 aparte bubbels van 1 persoon en het zitje tussen hen niet toewijzen. Axel moet dus de reservatie maken voor hem én Marouane (door de 2 ID-nummers in te geven) zodanig dat het systeem begrijpt dat ze tot dezelfde bubbel behoren.

/!\ De fans die meerdere abonnementen op hun namen hebben, moeten het volgende doen : het cijfer 1 toevoegen na de 9 “Cus”-cijfers voor de eerste gekozen plaats, het cijfer 2 toevoegen voor de tweede plaats…

Voorbeeld : 1234567891 voor de eerste plaats, 1234567892 voor de tweede plaats …

 1. Van zodra de reservatie afgerond is, zal u een bevestigingsmail ontvangen met uw tickets die u zal moeten afprinten om het stadion binnen te kunnen de dag van de wedstrijd.

 1. Enkele dagen voor uw komst naar het stadion zal u een tweede e-mail ontvangen waarin alle gezondheidsregels en de praktische modaliteiten m.b.t. de toegankelijkheid in en rond het stadion verder uitgelegd worden.
  Er zullen bijkomende ingangen zijn en specifieke looprichtingen zullen aangegeven worden om jullie in alle veiligheid te kunnen ontvangen. Gelieve alle informatie uit de mail grondig door te nemen vooraleer u naar het stadion afzakt.

De bars zullen gesloten blijven, maar er zal wel een service voorzien worden in de tribunes zodanig dat u toch uw dorst kan lessen dankzij het Cashless betalingssysteem.

/!\ Het Cashless systeem blijft dus geldig. Vergeet zeker niet om uw Gold Card te herladen via de app of de site vooraleer u naar Sclessin afzakt, want door de gezondheidsmaatregelen kunnen we de fysieke laadpunten niet openen.

De parkeerhouders zullen toegang hebben tot hun parking.

Aan de abonnees die recent zijn teruggekeerd uit een rode zone (zoals opgelegd door het Ministerie van Buitenlandse zaken: https://diplomatie.belgium.be/nl) wordt er gevraagd om in geen geval naar het stadion te komen en de regels van de overheid nauwgezet op te volgen in de strijd tegen de verspreiding van COVID-19. Ook abonnees die in een Belgische stad of regio wonen die als een rode zone wordt beschouwd door de overheid, zullen geen toegang krijgen tot het stadion.

Vanwege de onzekerheid over de duur van de gezondheidscrisis, zullen de compensaties voor de wedstrijden waarvoor Standard niet de kans kon geven om aanwezig te zijn, worden bepaald wanneer de situatie weer normaal is. Van zodra we een duidelijk beeld hebben van het aantal wedstrijden die door deze crisis getroffen werden, zullen de gesprekken met la Famille des Rouches van start gaan.

Ondanks de uitzonderlijke situatie die we allemaal ondergaan, zijn we blij om jullie opnieuw te mogen ontvangen in de Hel van Sclessin. Laten we meer dan ooit solidair zijn. De club heeft jullie nodig !

2) pronostiek Euroleague Standard - Bala Town   

hierbij de link voor de pronostiek Standard - Bala Town van donderdag 17/9.   link :  klik hier 

Een bakje Maes voor de winnaar ! 

Update 03/09/2020

Hallo ,

hierbij de eerste communicatie van Standard de Liege ivm de terugkeer naar Sclessin in de nabije toekomst .

Deze communicatie is gericht om emails / gsm nummers te verzamelen . Deze emails gaan in de toekomst cruciaal zijn in de communicatie van en naar Standard ( inschrijving en eventueel doorkrijgen van een antwoord of je al dan niet kan gaan alsook het E-Ticket voor naar de wedstrijd te gaan.

Belangrijk wanneer je meerdere abonnementen in de familie hebt dat je maar 1 email / gsm nummer kan gebruiken per inschrijving ).

Dus wanneer vader en zoon een abonnement hebben moet je voor beiden een apart email en GSM nr ingeven .

Begin volgende week start de 2 fase van de communicatie

Vergeet je vrienden/ medesupporters ook op de hoogte te brengen

Link : klik hier 

Update 19/08/2020

1) Merchandising part 2 :

Wij hebben momenteel al een 130 truien/ T shirts aan onze leden verkocht en we zetten daarom een 2 de wave van bestellingen in :

in dit formulier kan u uw bestelling invoeren voor onze nieuwe truien en t-shirts.

Door de corona-maatregelen kunnen we geen pasmomenten organiseren.

We geven wel mee dat de T-shirts klein uitvallen en u best een maatje groter bestelt.

Voor foto's kan je surfen naar: https://www.theredbulldogs.be/merchandising_2020_2021_?vi=515535

Opgelet: voor een goede opvolging kan u maar één bestelling per formulier doen. Wanneer u bijvoorbeeld een trui en een T-shirt wenst, vult u 2 formulieren in. Ook voor de betaling betaalt u afzonderlijk.

Wanneer je naar de foto's gaat vind je een document met een maatstaf voor de maten juist te bepalen van de sweathers .

Link om de bestellingen te maken :  klik hier

2) seizoens pronostiek part 3 :

Deze pronostiek stopt 21/8:2020 om 18uur

Dit jaar organiseren we voor het eerst een algemene pronostiek. Je kan gokken op het eindresultaat van elke wedstrijd in 1A (winst voor de thuisploeg, gelijkspel, winst voor de bezoekende ploeg).

Enkele regels:

- Enkel de eerste inzending per persoon telt. Het formulier meermaals invullen heeft geen zin.

- Het formulier wordt automatisch afgesloten bij aanvang van de eerste wedstrijd van elke speeldag.

- Je krijgt 1 punt per juist antwoord.

De beste gokker wint aan het einde van het seizoen een knappe prijs (bv. tussenkomst in abonnement, leden merchandise, ...)

link :  klk hier  

3) Pronostiek Standard - Genk

Gelieve in te vullen via onderstaande link .

Pronostiek word afgesloten op 23/8/2020 om 13uur

wat te winnen ? : 1 bak Maes

link :  klik hier 

Update 07/08/2020

Volgende week start het seizoen 2020-2021 .

Zoals vorig jaar gaan we weer een pronostiek houden .

We willen graag 2 soorten pronostiek spelen :

 • uitslag wedstrijd en minuut eerste goal Standard de Liège

 • pronostiek alle uitslagen in JPL 1A ( onder constructie )

Hierbij de eerste pronostiek voor de wedstrijd Standard de Liege - Cercle Brugge van 08/08/2020 om 19uur .

De pronostiek word afgesloten wanneer de wedstrijd start !!!

Wij zijn nog op zoek naar een gepast beloning voor de winnaar .

Er zal maar 1 winnaar per wedstrijd zijn . Bij gelijke resultaten bepaalt lottrekking de winnaar

link  : klik hier 

Update 19/07/2020

Beste leden ,

Om het uitdelen van de abonnementen 2020-2021 VLOT en VEILIG te laten verlopen stelden we de volgende richtlijnen op :

 • IEDEREEN moet een mondmasker dragen bij het afhalen

 • respecteer het circulatieplan:

    * ingang via de grote parking

            * afhalen abonnementen langs het terras ' Pleintje


            * uitgang via de kleine parking


            * het te volgen parcours wordt afgebakend met naderhekkens


° respecteer social distancing . De afstand van 1.5  meter wordt aangegeven


° Wanneer je voor meerdere leden abonnementen komt afhalen gelieve een lijstje klaar te maken op voorhand zodat de wachtijden tot een minimum kan herleid worden.


° Iets drinken in ons supporterscafé is mogelijk

  Let op hier gelden de huidige Corona maatregelen voor de horeca ( zitten blijven , niet samen troepen.... )
° Voor de leden die aangetekend opsturen van abonnementen gevraagd hadden moeten we nog eventjes geduld vragen . Daar het pakket ( abo, mondmasker en kortingsboekje ) veel zwaarder zijn dan normaal gaan we de prijs vragen om dit op te sturen . Wij

denken dit niet te kunnen doen voor de gevraagde prijs van 8€.

Wij gaan woensdag info in winnen hieromtrent en we komen terug ten vroegste woensdag namiddag met de gepaste prijzen .

Update 14/07/2020

Met de versoepelde CORONA maatregelen is het mogelijk om uitdeelmomenten voor onze abonnementen te organiseren.

Onze uitdeelmomenten gaan door op 20, 23 en 27 juli 2020 in café ’t Pleintje in Borgloon van 19.30 tot 21.00 . We hopen op een stralende zomerzon zodat ons uitdeelmoment buiten kan plaatsvinden.

We vragen jullie om het aantal personen dat de abonnementen komt afhalen zoveel mogelijk te beperken. Als jullie ons op voorhand laten weten welke abonnementen je precies zal afhalen, leggen we deze al klaar.

Bij het afhalen van de abonnementen gelden de regels van social distancing en zijn mondmaskers verplicht.

Update 2/07/2020

Abonnementen seizoen 2020 -2021 : belangrijke mededeling voor degenen die van plaats willen veranderen !

De voorrangsperiode voor het behouden van uw abonnementplaats loopt zaterdag 04/07/2020 af.

Het verlengen van de abonnementen is een zéér groot succes op niveau van onze supportersclub en voor Standard de Liège

Dit betekent dat er binnen ons clubbestand weinig plaatsen vrijkomen die wij kunnen toekennen aan leden die van plaats wensen te veranderen. Ook de vrije plaatsen in de populaire vakken zullen hierdoor schaars zijn.

Wij moeten actueel 98% teleurstellen. Wij kunnen na 04/07/2020 Standard de Liège contacteren om te verifiëren of aan jullie wensen kan worden voldaan maar dat betekent ook dat jullie huidige plaats in vrije omloop komt. HééL misschien lukt het ons om nog voor enkele leden het gewenste te bekomen maar we kunnen absoluut niets garanderen.

Wij doen ons uiterste best voor jullie maar kunnen niets voor jullie beslissen !

Voor de betrokkenen die het risico niet willen lopen om het seizoen te starten met noch de gewenste plaats noch de huidige plaats (komt na 04/07/2020 in vrije omloop) doen we een oproep om Eddy Janssis te contacteren voor vrijdag 03/07/2020 om 16 uur om te vragen het abonnement gewoon te verlengen. 

Het bestuur dankt jullie voor het begrip.

Update 22/06/2020

De abonnementsperiode 2020-2021 loopt langzaam op zijn laatste beentjes!!

Vergeet je abonnement( en) niet te betalen voor 29/6/2020 op onze rekening BE 88 73500926 8841 van The Red Bull-Dogs Borgloon . Graag een overschrijving per abonnement met vermelding NAAM + VOORNAAM en abo plaats !!

Oproep is vooral voor de supporters die nog niet betaald hebben

Update 9/06/2020

Beste leden in dit formulier kan u uw bestelling invoeren voor onze nieuwe truien en t-shirts. Door de corona-maatregelen kunnen we geen pasmomenten organiseren. We geven wel mee dat de T-shirts klein uitvallen en u best een maatje groter bestelt.

Voor foto's kan je surfen naar: klik hier 

Opgelet: voor een goede opvolging kan u maar één bestelling per formulier doen. Wanneer u bijvoorbeeld een trui en een T-shirt wenst, vult u 2 formulieren in. Ook voor de betaling betaalt u afzonderlijk. Wanneer je naar de foto's gaat vind je een document met een maatstaf voor de maten juist te bepalen van de sweathers .

Bestel link: klik hier 

Alvast bedankt

Update 7/06/2020

Momenteel hebben wij reeds na een paar dagen 84 betaalde abonnementen kunnen doorsturen naar Standard . Wij danken iedereen voor de vlotte samenwerking in deze moeilijke tijden !!

wie formulier nog niet ingevuld heeft hier heb je nog eens de link

klik hier 

Update 1/06/2020

Vandaag zijn de 60 eerst ingeschreven leden voor 2020-2021 verwittigd voor de prijs en betaling abonnement 2020 -2021 . De rest zal volgen in de volgende dagen . Hou je email in het oog aub !!!

wie formulier nog niet ingevuld heeft hier heb je nog eens de link

klik hier 

Update 29/5/2020 

 Abonnementen seizoen 2020-2021 (reguliere competitie)

 

Rouches un jour, Rouches toujours !

 

Vorig seizoen is onafgewerkt gebleven en we hebben allemaal moeilijke tijden doorgemaakt.

Laten we de hoop erin houden dat we dit zeer binnenkort allemaal achter ons zullen kunnen laten.

 

We staan nu aan het begin van een nieuw en zeer bijzonder seizoen voor onze club aangezien we in 2021 100 jaar onafgebroken aanwezigheid in eerste klasse (Belgisch record) zullen vieren: een uniek historisch moment dat we niet zomaar kunnen laten voorbijgaan.

 

We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor jullie trouw en jullie ongelofelijke passie en hopen dat we jullie zo snel mogelijk kunnen terugzien om opnieuw ‘TOUS ENSEMBLE’ te zorgen voor een kolkende sfeer die onze spelers begeestert en hen naar de overwinning stuwt!

 

Hierbij de essentiële informatie voor de nieuwe abonnementencampagne op een rijtje:

 

- De voorrangsperiode voor abonnees zal van start gaan op woensdag 3 juni en zal eindigen op zaterdag 4 juli.

 

- De vrije verkoop begint op dinsdag 14 juli.

 

- De verschillende prijscategorieën (normale prijs voor volwassenen tussen 18 en 60 jaar & prijs met korting voor -18 jarigen en +60 jarigen) blijven onveranderd t.o.v. vorig seizoen.

 

- Ter herinnering: wat de abonnementen voor Play-Off 1 van vorig seizoen betreft, zal de voorziene terugbetaling (korting van het equivalente bedrag) automatisch (en uitsluitend) worden afgetrokken van de aankoop van een abonnement voor de “reguliere competitie” van het seizoen 2020-2021.

 

- De club garandeert dat het de abonneehouder zal vergoeden voor elke thuismatch die mogelijk achter gesloten deuren zou moeten plaatsvinden door Covid-19.

 

- De club geeft 2 cadeaus aan elke abonnee: een stoffen mondmasker in de kleuren van Standard en een bundel waardebonnen van een totale waarde van 1000 euro bij onze partners en andere gerenommeerde instituties.

 

- De abonnementskaart van vorig seizoen zal niet gereactiveerd worden: er zal er een nieuwe kaart worden afgedrukt waarbij het “cashless” geld automatisch zal worden overgezet op de nieuwe kaart. Voor de fans die hun abonnement niet zouden vernieuwen, zal de oude kaart volgend seizoen nog steeds geldig zijn aan alle “cashless” kassa’s van de club.

 

 

 

 

Huidige abonnees :

 

OPGELET : mensen die enkel in PO 1 een abonnement hadden, hebben geen voorrang.

 

Abonnees die lid zijn van een supportersclub en nog steeds willen genieten van het voordeeltarief voor fanclubs moeten zich verplicht melden bij de verantwoordelijke van hun club voor de aanschaf van hun abonnement. Hou zeker ook rekening met de voorrangsperiode van de club zelf.

 

 

Een nieuwe kaart zal afgeprint worden.

 

Abonnees die lid zijn van een supportersclub zullen hun kaart, hun mondmasker en hun bundel waardebonnen enkel via hun club kunnen ontvangen.

Gelieve  het volgende online document in te vullen aub zodat we u kunnen bereiken voor de juiste te betalen prijs mee te delen :

klik hier 

 

Nieuwe abonnees:

 

Supporters die graag een nieuw abonnement zouden willen kopen, kunnen 3 juni melden bij ons. Inschrijving in het Red Card systeem van Standard in verplicht ( inlezen paspoort )

Gelieve  het volgende online document in te vullen aub zodat we u kunnen bereiken voor de juiste te betalen prijs mee te delen :

klik hier 

Parkings:

 

De mensen die over een parking beschikten voor het seizoen 2019-2020 hebben de mogelijkheid om hun parking te verlengen voor het aankomende seizoen aan dezelfde voorwaarden.

Geen enkele bijkomende parkeerplaats zal in verkocht worden.

Tarief  abonnementen :  klik hier  

Update 24/5/2020 

Update abonnementen 2020 -2021 Standard de Liège  

ledenmailing 24/05/2020 : klik hier 

online inschrijvingsformulier abonnementen 2020 -2021  : klik hier 

Update 16/5/2020 

Update ivm de abonnmenten PO 1 2019-2020  :

3 mogelijkheden:

- neem je volgend seizoen nieuw abo gaat de betaalde prijs in mindering van je nieuw abo(er moet niks gedaan worden)

- neem je geen abo volgend seizoen dan kan je terugbetaling vragen voor 28/5/2020

(Document te versturen naar Standard)

- je kan ook het bedrag voor je PO1 abo doneren via Standard foundation. In dit geval betaal je voor 2020-2021 de volle pot van je abo (document invullen en versturen naar Standard voor 28/5/2020)

link naar document in te vullen voor terugbetaling / donatie : klik hier 

Update in verband met abonnementen  2020 -2021 volgt na 29/5/2020 

Update 02/4/2020 

Jupiler Proleague 2019-2020 

Wij hebben zopas vernomen dat de beheerraad van de JPL beslist heeft om te adviseren aan de algemene vergadering om de competitie 2019-2020 stop te zetten . Deze beslissing moet nog bekrachtigd worden volgende week  maar we mogen er van uitgaan dat dit  een formaliteit zal zijn. 

Er blijven nog enkele punten onduidelijk nl  de bekerfinale en de finale in 1B ( wanneer deze niet doorgaat is de kans groot dat we volgend jaar een competitie met 18 zullen krijgen ) 

Voor Standard betekent dit dat wij 5 de plaats hebben en  naar de voorronde EL gaan ( welke nog te bevestigen ) 

Voor de betaalde abonnementen PO1 2019-2020 hebben we nog geen info ontvangen maar we gaan er van uit dat wel zal gebeuren eind volgende week na de beslissing over het einde van de competitie 2019-2020 door de AV van de Proleague. 

Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte van zodra meer info is gekend ! 

Keep it safe !!!!

Update 09/3/2020 

1.Betaling via Bank 

via overschrijving op onze rekening  BE 88 7350 0926 8841 met vermelding van je NAAM + VOORNAAM + PLAATS ( N1- 3 -7 ) .Gelieve geen gezamelijke betaling te maken maar 1 per abonnement . Wanneer de gegevens niet goed ingevuld zijn op de overschrijving zullen wij het geld gewoon terug sturen !!!!

Voor de betaling per overschrijving moeten de gelden ten allerlaatste 12/03/2020 op onze rekening staan om de administratie rond te krijgen . Te late betalingen worden NIET aanvaard .

2.  laatste inschrijvingsdag  

13/3/2020  café bij Denis  van 19.30u tot 21.30  

Update 05/3/2020 

1 .Zulte Waregem   - Standard 15/3/2020 

Op 15/3/2020  brengt ons de volgende verplaatsing naar Zulte Waregem      .

De wedstrijd  start om 18.00

Vertrek bus  café  't Pleintje om 14.30   uur 

Prijs bus : 13€ 

Ticketprijs : 21 €

inschrijvingslink : klik hier 

inschrijven  mogelijk tot 07/3/2020 om 20 uur 

2.Bestelling Play off 1 abonnementen

 1. Zitdagen

Voor de Play off 1 abonnementen voorzien wij de inschrijvingsmomenten

06/3/2020  Sporthal Heers  van 19.30 tot 21.30  
 

Op de zitdagen kan met Bancontact betaald worden !!!

3. Merchandising  

We hadden gecommuniceerd dat wij voor de zitdagen van morgen , zondag en op de bus STVV thuis de nieuwe voorgestelde hoodies en T Shirts te kunnen laten zien en mogelijk geven tot passen te geven . Wegens onvoorziene omstandigheden zijn ze NIET klaar geraakt en dus niet mogelijk om te passen . Wij hopen dat de hoodies en T shirts klaar zijn volgende week . Wij houden jullie op de hoogte . Sorry voor het ongemak !

Update 03/3/2020 

Standard - STVV   07/03/2020

Wedstrijd 07/03/2020  om 20.00 uur 

Wij vertrekken stipt op 07/03/2020 om 17.30 uur  in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon waarna we de vrienden van Tongeren opladen in sporthal Tio

Prijs bus : 9€

Drank : 1 €

inschrijven : klik hier 

Zulte Waregem   - Standard 15/3/2020 

Op 15/3/2020  brengt ons de volgende verplaatsing naar Zulte Waregem      .

De wedstrijd  start om 18.00

Vertrek bus  café  't Pleintje om 14.30   uur 

Prijs bus : 13€ 

Ticketprijs : 21 €

inschrijvingslink : klik hier 

inschrijven  mogelijk tot 07/3/2020 om 20 uur 

Update 27/2/2020 

Play off 1 in een t shirt of een hoodie van The Red Bull-Dogs ?

Dit kan :

Ons aanbod :

T Shirt : 12 €  klik hier 

Houdie : 30 €   klik hier 

Houdie met rits : 35 €  : klik hier 

Te verkrijgbaar mits bestelling in de volgende maten S, M,L,XL, XXL

Mogelijkheid tot passen tijdens de zitdagen abonnementen PO 1

Update 26/2/2020 

Organisatie Play off 1   2019 -2020

1.Kalender wedstrijden

    * 03 -05 april 2020

*  10-12 april 2020

*  17- 19 april 2020

* 21- 23 april 2020

* 24-26 april 2020

* 01-03 mei 2020

* 8 -10mei 2020

* 13-14 mei 2020

* 15 -17 mei 2020

* 20-21 mei 2020

* 23-24 mei 2020

* 31 mei 2020

De definitieve bepaling van de kalender zal op  16/3/2020 bekend gemaakt worden !!!

    2.Bestelling Play off 1 abonnementen

 1. Zitdagen

Voor de Play off 1 abonnementen voorzien wij de inschrijvingsmomenten

06/3/2020  Sporthal Heers  van 19.30 tot 21.30  
08/03/2020  café 't Pleintje  van 13.30 tot 16.00
13/3/2020  café bij Denis  van 19.30u tot 21.30  

Op de zitdagen kan met Payconiq en Bancontact betaald worden !!!

               

            b.Betaling via Bank 

via overschrijving op onze rekening  BE 88 7350 0926 8841 met vermelding van je NAAM + VOORNAAM + PLAATS ( N1- 3 -7 ) .Gelieve geen gezamelijke betaling te maken maar 1 per abonnement . Wanneer de gegevens niet goed ingevuld zijn op de overschrijving zullen wij het geld gewoon terug sturen !!!!

Voor de betaling per overschrijving moeten de gelden ten allerlaatste 12/03/2020 op onze rekening staan om de administratie rond te krijgen . Te late betalingen worden NIET aanvaard .

                   

     c.Nieuwe abonnementen Play off 1 

Voor de supporters die nog geen abonnement reguliere competitie hebben en een Play OFF 1 abo willen die kunnen  naar een van de zitdagen komen om dit aan te vragen . Het is belangrijk dat je je identiteitskaart bij hebt zodat we voor diegene die nog geen RED CARD hebben  je gegevens inscannen om een abonnement te bekomen. Voor de nieuwe abonnementen moeten jullie tariff nieuw PO1  gebruiken 

                  

             d. tarieven abonnementen

Voor iedereen die zijn abonnement verlengd moeten jullie de prijzen nemen in abonnement reguliere competitie via supportersclub

Tarieven :  klik hier

Update 25/2/2020 

Verplaatsing Charleroi 01/03/2020

Iedereen ingeschreven voor de verplaatsing naar Charleroi kan mee met de supportersbus .

Wij vertrekken stipt om 14.45 in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon . Opgepast het is Borgloon karnaval en deze komt via café 't Pleintje ! Er is voor deze verplaatsing maar 1 opstapplaats voorzien . Gelieve minstens 15' op voorhand aanwezig te zijn in ons lokaal zodat de supportersbus op tijd kan vertrekken !!!!

Update 24/2/2020 

Standard - STVV   07/03/2020

Wedstrijd 07/03/2020  om 20.00 uur 

Wij vertrekken stipt op 07/03/2020 om 17.30 uur  in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon waarna we de vrienden van Tongeren opladen in sporthal Tio

Prijs bus : 9€

Drank : 1 €

inschrijven : klik hier 

Update 19/2/2020 

Standard - Antwerp   22/02/2020  

Bus is volzet !!  Wij aanvaarden geen inschrijvingen meer !!! 

iedereen ingeschreven voor de busreis kan mee met de supportersbus !! 

Wij vertrekken stipt om 15.30  in café 't Pleintje in Borgloon !!  

Charleroi   - Standard 01/3/2020 - update vervroegde inschrijvingseinde !! 

Op 01/3/2020  brengt ons de volgende verplaatsing naar Charleroi      .

De wedstrijd  start om 18.00

Vertrek bus  café  't Pleintje om 14.30   uur ( nog te bevestigen  Borgloon karnaval ) 

Prijs bus : 13€ 

Ticketprijs : 21 €

inschrijvingslink : klik hier 

inschrijven  mogelijk tot 21/2/2020 om 20 uur 

Update 17/2/2020 

Standard - Antwerp   22/02/2020

Wedstrijd  22/2/2020  om 18.00 uur 

Wij vertrekken stipt op 22/2/2020 om 15.30 uur  in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon waarna we de vrienden van Tongeren opladen in sporthal Tio

Prijs bus : 9€

Drank : 1 €

inschrijven : klik hier 

Charleroi   - Standard 01/3/2020

Op 01/3/2020  brengt ons de volgende verplaatsing naar Charleroi      .

De wedstrijd  start om 18.00

Vertrek bus  café  't Pleintje om 14.30   uur ( nog te bevestigen  Borgloon karnaval ) 

Prijs bus : 13€ 

Ticketprijs : 21 €

inschrijvingslink : klik hier 

inschrijven  mogelijk tot 22/2/2020 om 20 uur 

Update 09/2/2020

1)Genk  - Standard 16/2/2020

Op 16/2/2020  brengt ons de volgende verplaatsing naar Kortrijk     .

De wedstrijd  start om 18.00

Vertrek bus  café  't Pleintje om 16.00   uur

Prijs bus : 13€ 

Ticketprijs : 21 €

inschrijvingslink : klik hier 

inschrijven  mogelijk tot 09/2/2020 om 20 uur 

2) Standard - Club Brugge  09/02/2020

Wedstrijd  09/2/2020  om 14.30 uur 

Wij vertrekken stipt op 09/2/2020 om 12 uur  in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon waarna we de vrienden van Tongeren opladen in sporthal Tio

Prijs bus : 9€

Drank : 1 €

inschrijven : klik hier 

Update 25/1/2020 

1)Kortrijk - Standard 31/1/2020

Op 31/1/2020  brengt ons de volgende verplaatsing naar Kortrijk     .

De wedstrijd  start om 20.30

Vertrek bus  café  't Pleintje om 17.00   uur

Prijs bus : 13€ 

Ticketprijs : 21 €

inschrijvingslink : klik hier 

inschrijven  mogelijk tot 26/1/2020 om 20 uur 

2) Standard - Club Brugge  09/02/2020

Wedstrijd  09/2/2020  om 14.30 uur 

Wij vertrekken stipt op 09/2/2020 om 12 uur  in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon waarna we de vrienden van Tongeren opladen in sporthal Tio

Prijs bus : 9€

Drank : 1 €

inschrijven : klik hier 

Update 14/1/2020 

Standard - Oostende UPDATE VERTREKUUR  !!!!

Wedstrijd  24/1/2020  om 20.30 uur 

Wij vertrekken stipt op 24/1/2020  om 18u30 ( Update vertrekuur ) in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon waarna we de vrienden van Tongeren opladen in sporthal Tio

Prijs bus : 9€

Drank : 1 €

inschrijven :  klik hier 

2 )Verplaatsing naar KV Mechelen 17/1/2020 

Iedereen ingeschreven voor deze verplaatsing kan mee met de supportersbus !! Wij vertrekken stipt om 18 uur in ons lokaal café' t Pleintje in Borgloon . Gelieve minstens 15' voor vertrek aanwezig te zijn in ons lokaal!

Update 03/1/2020 

KV Mechelen  - Standard 17/1/2020

Op 17/1/2020  brengt ons de volgende verplaatsing naar Mechelen     .

De wedstrijd  start om 20.30

Vertrek bus  café  't Pleintje om 18.00   uur

Prijs bus : 13€ 

Ticketprijs : ? €

inschrijvingslink : klik hier 

inschrijven  mogelijk tot 11/1/2020 om 20 uur 

Update 02/1/2020 

Wij wensen al onze leden, sympatisanten een gelukkig en gezond 2020 !! 

Update 16/12/2019 

Standard - AA Gent 

Wedstrijd  26/12/2019  om 20.30 uur 

Wij vertrekken stipt op 26/12/2019 om 18 uur  in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon waarna we de vrienden van Tongeren opladen in sporthal Tio

Prijs bus : 9€

Drank : 1 €

inschrijven : klik hier 

Update 14/12/2019 

1)Croky Cup Standard - Antwerpen

Al de bestelde tickets voor Croky Cup zijn morgen aftehalen aan de supportersbus " de witte merel" vanaf 13.00 tot 14.00. Gelieve zo veel mogelijk te betalen met gepast geld ( 8€ voor trib 3 en 4 en 10€ voor trib 1 en 2) . Wanneer je komt afhalen voor meerdere vrienden supporters gelieve ook een lijstje te maken op voorhand zodat het uitdelen snel en efficient kan gaan.

Wij houden jullie op de hoogte waar de bus gepakeerd zal zijn morgen !

2) pronostiek  Standard - Antwerp 

Via onze facebook groep : klik hier   kan je een mooie prijs winnen met het raden van de juiste uitslag van de wedstrijd Standard - Anderlecht van morgen !!  

Update 09/12/2019  -  tickets Croky Cup  1/4 finale  

woensdag 18/12/2019  om 20 u 45    Croky Cup - Standard de Liège - Antwerp 

Inschrijvingsdocument voor tickets Croky Cup 18/12/2019 om 20u 45. Voor deze wedstrijd zijn de volgende vakken open 
- tribune 1 : A1,B1,C1,D1,E1, N1, M1,L1,H1,G1 
- tribune 2: A2,B2,C2,D2, E2,F2,G2,H2,I2,J2,K2,L2 
- tribune 3 : A3,B3,C3,D3,E3,F3
- tribune 4 : D4,E4

voor tribune 1 en 2 is de prijs per ticket 10€ en voor tribune 3 en 4 is de prijs 8€

Gelieve aan te duiden welke tribune je een ticket wil en alsook je naam , voornaam en geboortedatum in te vullen.

Een ticket per ingevuld document

uiterste inschrijvingsdatum : 12/12/2019 om 22 uur

bestelling tickets  klik hier 

Betaling en afhaling  kan gebeuren op de bus die wij  tegen  Anderlecht en  Antwerp organiseren 
Gezien de korte termijn is een prioriteit voor abonnees niet mogelijk. Bovendien is het stadion niet volledig geopend.

Update 9/12/2019 

opgepast met het invullen van een uitwedstrijd/thuiswestrijd. Wij controleren Niet meer de inschrijvingen door jullie gedaan dus vul je juiste wedstrijden in welke jullie willen meedoen ! Wij controleren niet meer de bestelde busreizen en voor de uitwedstrijden ook de tickets ! 

1) Standard - Antwerp Croky Cup ( we hebben nog een 10 tal plaatsen vrij op deze bus ) 

Wedstrijd  18/12/2019  om 20.45 uur 

Wij vertrekken stipt op 18/12/2019 om 18u45 in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon waarna we de vrienden van Tongeren opladen in sporthal Tio

Prijs bus : 9€

Drank : 1 €

inschrijven :  klik hier 

2)Beveren - Standard 21/12/2019

Op 21/12/2019  brengt ons de volgende verplaatsing naar Beveren    .

De wedstrijd  start om 20.30

Vertrek bus  café  't Pleintje om 18.00   uur

Prijs bus : 13€ 

Ticketprijs : ? €

inschrijvingslink : klik hier 

inschrijven  mogelijk tot 15/12/2019  om 20 uur 

Update 6/12/2019

1) Moeskroen - Standard 

De bus vertrekt op zondag 08/12/2019  om 10u 30 in plaats van 10 uur . 

Gelieve 15' op voorhand aanwezig te zijn in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon 

2) Standard - Antwerp Croky Cup 

Wedstrijd  18/12/2019  om 20.45 uur 

Wij vertrekken stipt op 18/12/2019 om 18u45 in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon waarna we de vrienden van Tongeren opladen in sporthal Tio

Prijs bus : 9€

Drank : 1 €

inschrijven :  klik hier 

Update 2/12/2019

Croky Cup  Standard - Rebecq  04/12/2019 

Bij voldoende inschrijvingen willen we de busreis naar Sclessin organiseren  voor deze beker wedstrijd 

Wij vertrekken stipt om 18.15 in Borgloon waarna we de botties gaan oppicken in Tongeren sporthal Tio 

Voor de businschrijving klik hier 

Wij zullen vanavond  02/12/2019  beslissen of de bus doorgaat  ! 

Moeskroen - Standard 08/12/2019

Op 08/12/2019  brengt ons de volgende verplaatsing naar Moeskroen   .

De wedstrijd  start om 14.30

Vertrek bus  café  't Pleintje om 10.00   uur

Prijs bus : 13€ 

Ticketprijs : 16 €

inschrijvingslink : klik hier 

inschrijven  mogelijk tot 02/12/2019  om 20 uur 

Update 29/11/2019

1) Standard - Cercle Brugge - Er blijven nog een 10 tal  plaatsen over ! 

Wedstrijd  01/12/2019  om 18 uur 

Wij vertrekken stipt op 1/12/2019 om 15u30 in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon waarna we de vrienden van Tongeren opladen in sporthal Tio

Prijs bus : 9€

Drank : 1 €

inschrijven : klik hier 

2)Moeskroen - Standard 08/12/2019

Op 08/12/2019  brengt ons de volgende verplaatsing naar Moeskroen   .

De wedstrijd  start om 14.30

Vertrek bus  café  't Pleintje om 10.00   uur

Prijs bus : 13€ 

Ticketprijs : ? €

inschrijvingslink : klik hier 

inschrijven  mogelijk tot 01/12/2019  om 20 uur 

Update 21/11/2019

1) Standard - Cercle Brugge - Er blijven nog een 10 tal  plaatsen over ! 

Wedstrijd  01/12/2019  om 18 uur 

Wij vertrekken stipt op 1/12/2019 om 15u30 in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon waarna we de vrienden van Tongeren opladen in sporthal Tio

Prijs bus : 9€

Drank : 1 €

inschrijven : klik hier 

2) Standard - Anderlecht 15/12/2019

Onze autobus voor de thuiswedstrijd tegen Anderlecht zit reeds vol !  Wij nemen geen inschrijvingen meer aan 

3)Moeskroen - Standard 08/12/2019

Op 08/12/2019  brengt ons de volgende verplaatsing naar Moeskroen   .

De wedstrijd  start om 14.30

Vertrek bus  café  't Pleintje om 10.00   uur

Prijs bus : 13€ 

Ticketprijs : ? €

inschrijvingslink : klik hier 

inschrijven  mogelijk tot 01/12/2019  om 20 uur 

Update 21/11/2019 - einde inschrijving Croky Cup 

woensdag 04/12/2019  om 20 u   Croky Cup - Standard de Liège - US Rebecq  

nschrijvingsdocument voor tickets Croky Cup 04/12/2019 om 20u 00. Voor deze wedstrijd zijn de volgende vakken open 
- tribune 1 : A1,B1,C1,D1,E1
- tribune 2: A2,B2,C2,D2
- tribune 3 : A3,B3,C3,D3,E3,F3
- tribune 4 : D4,E4

voor tribune 1 en 2 is de prijs per ticket 10€ en voor tribune 3 en 4 is de prijs 8€

Gelieve aan te duiden welke vak je een ticket wil en alsook je naam , voornaam en geboortedatum in te vullen.

Een ticket per ingevuld document

uiterste inschrijvingsdatum : 21/11/2019 om 20 uur

Link :  klik hier 

Update 18/11/2019

Meet & Greet spelers Standard de Liège 

Op woensdag 20.11.2019 brengt Limburgse Standardheld Zinho Vanheusden een bezoek aan ons supporterslokaal. Hij wordt vergezeld door Thimothy Galjé ( 4 de keeper en jeugd internationaal voor Belgie ) EN OBi OULARE !

Zin in een selfie, een handtekening of een gezellige babbel: iedereen welkom in café ’t Pleintje Stationsstraat 15 3840 Borgloon vanaf 19.30

VERPLAATSING NAAR EUPEN 23/11/2019 

Iedereen ingeschreven  kan mee met de supportersbus !! 

De wedstrijd  start om 18.00

Vertrek bus  café  't Pleintje om 15.00   uur

Prijs bus : 13€ 

Ticketprijs : 21 € en 11 €  voor de jeugd 

Update 16/11/2019  

2) Standard - Anderlecht 15/12/2019 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wedstrijd 15/12/2019 om 14.30uur

Wij vertrekken stipt op 15/12/2019 om 11 u30 in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon waarna we de vrienden van Tongeren opladen in sporthal Tio

Prijs bus : 9€

Drank : 1 €

inschrijven : klik hier 

Update 12/11/2019 Croky Cup 04/12/2019 

woensdag  4/12/2019 20:00 Standard de Liège US Rebecquoise

inschrijvingsdocument voor tickets Croky Cup 04/12/2019 om 20u 00. Voor deze wedstrijd zijn de volgende vakken open 
- tribune 1 : A1,B1,C1,D1,E1
- tribune 2: A2,B2,C2,D2
- tribune 3 : A3,B3,C3,D3,E3,F3
- tribune 4 : D4,E4

voor tribune 1 en 2 is de prijs per ticket 10€ en voor tribune 3 en 4 is de prijs 8€

Gelieve aan te duiden welke vak je een ticket wil en alsook je naam , voornaam en geboortedatum in te vullen.

Een ticket per ingevuld document

uiterste inschrijvingsdatum : 21/11/2019 om 20 uur

Link :  klik hier 

Update 08/11/2019

1)tickets  Standard - Anderlecht  15/12/2019 om 14.30  

Wanneer er leden zijn die voor deze wedstrijd extra tickets willen kopen gelieve dit ons zo snel mogelijk te laten weten aub . Gelieve er mee rekening te houden dat tribune 3, 2 gelijkvloer en  1 gelijkvloer reeds volzet zijn met abonnmenten . Wanneer jullie tickets nodig hebben stuur ons een email met Naan + Voornaam + geboortedatum  en aantal tickets en  in welke vak jullie deze willen . Deze wedstrijd gaat zeer snel uitverkocht zijn !   Bestelling doorgeven op info@theredbulldogs.be 

2) bus thuiswedstrijd tegen  KV Mechelen 10/11/2019

Voor de wedstrijd gaat de bus 15' eerder vertrekken in Borgloon  omdat de Botties van Tongeren dei van Borgloon uitnodigen op een tasje verse OENEN soep ( ajuinen soep )

Voor de leden die NIET met de bus meegaan zijn steeds welkom aan de supportersbus voor een fris pintje / frisdrank aan 1€ 

Update 04/11/2019  

De bus boor de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen op 10/11/2019 is VOLZET . Wij aanvaarden GEEN inschrijvingen meer !!!!

Update 02/11/2019  

1) Verplaatsing naar Gent 

Voor de verplaatsing naar Gent vertrekken we om 14.30 in cafe 't Pleintje en NIET om 15 u . Gelieve minimaal 15' op voorhand aanwezig te zijn in ons lokaal!!!!!

2) Standard - KV Mechelen  (  opgepast de bus is reeds voor 70% vol ) 

Wedstrijd  10/11/2019  om 20 uur 

Wij vertrekken stipt op 10/11/2019 om 17.30 in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon waarna we de vrienden van Tongeren opladen in sporthal Tio

Prijs bus : 9€

Drank : 1 €

inschrijven :  klik hier 

3)KAS Eupen   - Standard 23/11/2019

Op 23/11/2019  brengt ons de volgende verplaatsing naar KAS Eupen  .

De wedstrijd  start om 18.00

Vertrek bus  café  't Pleintje om 15.00   uur

Prijs bus : 13€ 

Ticketprijs : 21 €

inschrijvingslink : klik hier 

inschrijving 17/11/2019  om  20 uur 

Update 28/10/2019 

1) AA Gent - Standard 03/11/2019

We hebben nog een paar tickets over voor deze verplaatsing . Indien nog niet ingeschreven contacteer  Nico Smisdom  hieromtrent ! 

Iedereen ingeschreven  kan mee met de supportersbus !! 

De wedstrijd  start om 18.00

Vertrek bus  café  't Pleintje om 15.00   uur

Prijs bus : 13€ 

Ticketprijs : 21 €

2) Standard - Beveren 30/10/2019 

Wij vertrekken stipt op 30/10/2019 om 18.30 in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon waarna we de vrienden van Tongeren opladen in sporthal Tio

Prijs bus : 9€

Drank : 1 €

Indien nog niet ingeschreven contacteer  Nico Smisdom  hieromtrent ! 

3) Standard - KV Mechelen  

Wedstrijd  10/11/2019  om 20 uur 

Wij vertrekken stipt op 10/11/2019 om 17.30 in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon waarna we de vrienden van Tongeren opladen in sporthal Tio

Prijs bus : 9€

Drank : 1 €

inschrijven :  klik hier 

Update 26/10/2019 

AA Gent  - Standard 03/11/2019

Op 03/11/2019  brengt ons de volgende verplaatsing naar AA Gent  .

De wedstrijd  start om 18.00

Vertrek bus  café  't Pleintje om 15.00   uur

Prijs bus : 13€ 

Ticketprijs : 21 €

inschrijvingslink : klik hier 

Standard - Beveren 30/10/2019 20.30

Wij vertrekken stipt op 30/10/2019 om 18.30 in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon waarna we de vrienden van Tongeren opladen in sporthal Tio

Prijs bus : 9€

Drank : 1 €

Wil je mee schrijf zo snel mogelijk in :

inschrijven : klik hier  

Update 21/10/2019 bis 

Practische info Frankfurt - Standard 24/10/2019 om 21.05

Wij vertrekken stipt op 24/10/2019 om 9 uur in café 't Pleintje in Borgloon

Gelieve minimum 30' op voorhand aanwezig te zijn voor de formaliteiten . Wij hebben 2 bussen en hebben ook iedereen verdeelt over deze 2 bussen . Gelieve u aan de verdeling te houden aub. Wij vragen iedereen het nodige respect te hebben voor de bussen, buschauffeurs als ook je mede supporters . Geen andere dranken als door ons verkocht toegelaten op de bus en ook geen andere NIET toegelaten zaken op de bus ( drugs). Wij wensen iedereen een leuke verplaatsing toe en hebben nog wat practische info verzameld voor in Frankfurt

practische info : klik hier 

Update 21/10/2019

Voorbereiding Vitoria Guimares - Standard 28/11/2019

Wij zouden graag starten met de voorbereiding voor de wedstrijd 28/11/2019  in Guimares Portugal . 

Wij weten dat een vrij groot aantal leden reeds vluchten en hotels gebooked hebben maar we nog niet weten hoeveel tickets er gaan zijn voor de uitsupporters . 

Daarom zou ik zo snel mogelijk alle info van de verschillende groepen /individuen hebben als de vraag komt hoeveel tickets we nodig hebben voor deze verplaatsing 

Ik zou graag de volgende procedure willen gebruiken om asap alle info te krijgen en jullie een ticket te kunnen bezorgen . 

Voor alle individuele of groeps verplaatsingen ( meerder supporters maken samen de verplaatsing en hebben eenzlfde hotel ) had ik graag voor  04/11/2019 de volgende ingevulde documenten gehad om voorbereid te zijn op de vraag naar het aantal benodigde tickets per club . 

info fiche verplaatsing ( info vluchtgegevens/ hotel ... ) :  klik hier . Hier heb ik 1 document nodig per individu ( als hij alleen reist ) of per  groep ( waneer meerdere supporters samen reizen ) 

info fiche supporters ( persoonsgegevens van iedere supporter die naar Guimares gaat ) : klik hier   Hier heb ik 1 document nodig per individu ( als hij alleen reist ) of per  groep ( wanneer meerdere supporters samen reizen ) 

Gelieve beide documenten terug te sturen naar info@theredbulldogs.be 

Update 20/10/2019

Standard - Beveren 30/10/2019 20.30

Wij vertrekken stipt op 30/10/2019 om 18.30 in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon waarna we de vrienden van Tongeren opladen in sporthal Tio

Prijs bus : 9€

Drank : 1 €

Wil je mee schrijf zo snel mogelijk in :

inschrijven : klik hier  

Club Brugge - Standard 27/10/2019

Op 27/10/2019  brengt ons de volgende verplaatsing naar Club Brugge .

De wedstrijd  start om 14.30

Vertrek bus  café  't Pleintje om 10.00   uur

Prijs bus : 13€ 

Ticketprijs : 21 €

inschrijvingslink : klik hier

Einde inschrijving : 21/10/2019 om 20 uur

Update 18/10/2019

Standard - Genk thuiswedstrijd : 

De bus stopt vanaf morgen voor alle thuiswedstrijden op de volgende plaats en niet meer op de oude stopplaats 

Sporthal Tio  

Koninksemsteenweg  79 

3700 Tongeren 

link : klik hier 

Update 17/10/2019

Club Brugge - Standard 27/10/2019

Op 27/10/2019  brengt ons de volgende verplaatsing naar Club Brugge .

De wedstrijd  start om 14.30

Vertrek bus  café  't Pleintje om 9.30   uur

Prijs bus : 13€ 

Ticketprijs : 21 €

inschrijvingslink : klik hier

Opgepast dit is een wedstrijd met beperkt aantal tickets voor iedere supportersclub ! 

Einde inschrijving : 20/10/2019 om 20 uur

Update 13/10/2019

Vertrek naar Frankfurt op 24/10/2019 om 9uur.

Gelieve 30' voor vertrek aanwezig te zijn in ons lokaal 't Pleinje in Borgloon !!!

Ps wij hebben nog 1 ticket plus bus . Interesse contacteer Nico of Eddy 

Update 13/10/2019

1) Ledenfeest 2019 

Wij bedanken alle aanwezigen op ons jaarlijks ledenfeest in  Heers !!  

2) Meet & Greet Spelers Standard de Liège

Op woensdag 20/11/2019  gaat onze eerste meet & greet door met de spelers van onze favoriete club . Hou deze avond reeds vrij in je kalender daar wij denken dat dit voor vele een ongelofelijke avond gaat worden !

3) Standard - Genk 19/10/2019 -  VOLZET 

Er blijven nog een paar busplaatsen open voor deze thuiswedstrijd .

Wij vertrekken stipt om 15 uur in café 't Pleintje in Borgloon en we picken de supporters van Tongeren op om 15.30.

interesse schrijf je in hier :  VOLZET 

Iedereen is natuurlijk welkom om een drankje te komen nuttigen aan democratische prijzen aan onze supportersbus op Sclessin . Wij houden jullie zaterdag op de hoogte waar de bus staat bij aankomst in Sclessin

 4) Club Brugge - Standard 27/10/2019

Op 27/10/2019  brengt ons de volgende verplaatsing naar Club Brugge .

De wedstrijd  start om 14.30

Vertrek bus  café  't Pleintje om 9.30   uur

Prijs bus : 13€ 

Ticketprijs : 21 €

inschrijvingslink : klik hier

Opgepast dit is een wedstrijd met beperkt aantal tickets voor iedere supportersclub ! 

Einde inschrijving : 20/10/2019 om 20 uur

Update 08/10/2019

Definitieve inschrijving voor Frankfurt –Standard   24/10/2019 om 21 uur  :

Voor Frankfurt  -Standard moet  je vanaf nu definitief inschrijven .

Wij vertrekken 24/10/2019 om 9 uur ( nog te bepalen ).

Degenen die reeds meegedeeld  hebben dat ze mee willen via de internet tool  kunnen nu hun inschrijving definitief maken door VOOR  14/10/2019  het bedrag van 75 €  (bus + ticket ) te storten op de rekening van de supportersclub BE 88 7350 09268841 met vermelding naam + voornaam + Frankfurt  out

Daar wij heden meer  inschrijvingen dan het toegekende aantal tickets hebben  zullen we na het afsluiten van de betalingen( 13/10/2019 om 23u)  eventueel moeten rekening houden met de volgende  criteria om te bepalen wie NIET  mee kan :

 1.  Voorrang aan de supporters die meegegaan zijn naar Arsenal
 2. Aantal verplaatsingen 2019-2020 via onze club
 3. Aanwezig op ons ledenfeest 2019 op 12/10/2019

Wij zullen de supporters die we moeten teleurstellen persoonlijk verwittigen en de ontvangen 75 € terugstorten

Update 07/10/2019

1) Update  kalender JPLeague  

zaterdag  23/11/2019 18:00 KAS Eupen Standard de Liège
zondag 1/12/2019 18:00 Standard de Liège Cercle Brugge KSV
zondag 8/12/2019 14:30 Royal Excel Mouscron Standard de Liège
zondag 15/12/2019 14:30 Standard de Liège RSC Anderlecht
zaterdag  21/12/2019 20:30 Waasland-Beveren Standard de Liège
donderdag  26/12/2019 20:30 Standard de Liège KAA Gent
vrijdag  17/01/2020 20:30 YR KV Mechelen Standard de Liège

2) Update Croky Cup 

woensdag  4/12/2019 20:00 Standard de Liège US Rebecquoise

Update 04/10/2019

Standard - Genk  zaterdag 19/10/2019

Datum wedstrijd  :  19/10/2019 om 18 uur

Vertrek bus café 't Pleintje  :  15u 30

Prijs bus : 9 €

Bij inschrijven graag de juiste velden invullen aub (eerst voornaam, achternaam, geboortedatum,email en gsm nummer). Wij downloaden deze gegevens in exel voor deelnemerslijst te maken!!!

inschrijvingslink : klik hier 

De eerste 57 inschrijvingen kunnen mee  daarna stoppen wij aannemen van inschrijvingen 

Update 01/10/2019

Tijdsbesteding reis naar Arsenal The Red Bull-Dogs Borgloon :

Vertrek : 4 uur STIPT morgend 03/10/2019 aanwezig minimum 30' voor het vertrek café 't Pleintje

Wij verdelen de groep in de 2 bussen . Wij vragen die verdeling aan te houden daar wij op voorhand aan de ferry diensten en grenscontrole moeten doorgeven wie op welke bus zit inclusief geboortedatum . Wanneer dit correct gevolgd word zullen we practisch geen problemen hebben aan de grenscontrole

Ferry : 9 uur

Aankomst Calais : +/- 10 uur locale UK tijd

Aankomst London : +/- middag

Vrije nammiddag

Wadstrijd om 20 uur locale UK time

Na de wedstrijd gelieve direct naar de bus te komen daat we de ferry hebben op 004/10/2019 om 2 uur

Aankomst Calais : 5 uur morgend 04/10/2019 (EU time )

Retour Borgloon

⚠️⚠️Info ivm de busreis van 03/10/2019 naar Arsenal ⚠️⚠️

Verboden mee te brengen op de bus : bengaals vuurwerk, bommetjes en ook alle alcohol houdende sterke dranken

Wij verkopen zoals gewoonlijk bier , cola , water aan democratische prijzen ( 1 €) op de bus zoals wij doen voor elke verplaatsing !

VERGEET JE IDENTITEITSKAART NIET DAAR WE SCHENGEN ZONE VERLATEN !!!!!

Wij vragen u om een volwassen en verantwoordelijk gedrag te hebben tijdens gans de verplaatsing ( bus , boot, London , Arsenal stadion en bij vertrek en aankomst in Borgloon ! Tevens vragen we ook het nodige respect voor onze buschauffeurs en de andere supporters !!!

Busparking : klik hier

Samenkomst punt voor de wedstrijd : klik hier

Veiligheidsvoorschriften in Emirates Stadion : klik hier

Veiligheidsvoorschriften buiten het Emirates stadion : klik hier

Update 30/09/2019

Beste standardvrienden,

De voorbije dagen hebben we heel wat informatie gestuurd voor de busverplaatsingen. Wij , het bestuur van the Red Bull Dogs willen jullie er echter aan herinneren dat ons supportersfeest doorgaat op zaterdag 12/10/2019. Nog niet ingeschreven. Inschrijven kan nog : Via inschijvingsformulier + overschrijving

Bij vertrek Arsenal

vrijdag 4/10/2019. van 19 u tot 20 u Zitdag “café het pleintje”

Zondag 06./10./2010 van 13.30 tot 14.30 voor het vertrek van de bus voor de wedstrijd Antwerp – Standard in café het pleintje.

Tous ensembles tous ensembles

inschrijvingslink : klik hier

Update 29/09/2019

Verplaatsing Antwerp 06/10/2019

Hierbij de lijst van de deelnemers voor de verplaatsing naar Antwerp . Daar dit een verplaatsing met beperkt aantal tickets en bussen en we verplicht moeten samenwerken met andere supporterssclub  zal het vertrekuur vervroegd worden van 15 uur naar  14.30

Ticket : 21 €

Bus : 13 €

Vertrek 14:30 STIPT  in café 't Pleintje

Hierbij de lijst van de gelukkigen in annex : klik hier

Bij eventuele problemen dat je niet meekan graag zo snel mogelijk Nico Smisdom verwittigen zodat we de reservelijst kunnen aanspreken

Update 27/09/2019

Info  ivm de busreis  van 03/10/2019  naar Arsenal 

Wij herinneren  de supporters die meegaan met de 2 bussen naar Arssenal aan het volgende :

Wij vertrekken stipt om 4 UUR  (morgen)  in Borgloon op 03/10/2019

Gelieve minstens 30’ op voorhand aanwezig te zijn in ons lokaal !!!

Verboden mee te brengen op de bus : bengaals vuurwerk, bommetjes en ook alle alcohol houdende sterke dranken

Wij verkopen zoals gewoonlijk  bier , cola , water aan democratische prijzen ( 1 €) op de bus zoals wij doen voor elke verplaatsing !

VERGEET JE IDENTITEITSKAART NIET DAAR WE SCHENGEN ZONE VERLATEN !!!!!

Wij vragen u om een volwassen en verantwoordelijk gedrag te hebben  tijdens gans de verplaatsing ( bus , boot, London , Arsenal stadion  en bij vertrek en aankomst in Borgloon ! Tevens vragen we ook het nodige respect voor onze buschauffeurs en de andere supporters !!!

In bijlage meer concrete info ivm wedstrijd / bezoek London / metro en vezamelplaats supporters:  klik hier

Bus thuiswedstrijd Charleroi

Wij vertrekken stipt om 15.30 in ons lokaal café 't Pleinje in Borgloon . Gelieve minstens 15' voor het vertrek aanwezig te zijn in ons lokaal in Borgloon. Wij rijden daarna naar Tongeren waar we de rest van de supporters opladen !!

COYR !!!!!!!!!!

Iedereen die ingezchreven is kan mee met de bus . aangezien de bus reeds een week vol zit vragen we aan alle ingeschreven supporters om aanwezig te zijn en en als je je om een of andere reden niet meekan te verwittigen zodart we reservelijst kunnen aanspreken .

De andere leden/supporters zijn natuurlijk welkom om een drankje te consumeren aan 1 € bij de bus . Wij laten de plaats weten waar deze staat

Update 23/09/2019

Update bus thuiswedstrijd Standard - Charleroi

Aangezien de bus  vol is kunnen we vanaf nu GEEN inschrijvingen meer aanvaarden . Wegens het succes vragen we dat diegene die ingeschreven zijn ook effectief komen opdagen voor de verplaatsing !!!

Eerst daags komen inschrijvingen Standard - Genk online !


Update 22/09/2019

1) afhaling tickets Croky Cup 

Afhaling Croky Cup tickets tot 14 uur aan onze bus " reizen de Witte Merel " op de busparking vanmiddag op Sclessin. Wanneer we de juiste locatie waar de bus gepakeerd staat laten we dit weten !!!

Iedereen welkom om een fris pintje en/of frisdrank te komen drinken aan de supportersbus !!!!!

2) uitnodiging ledenfeesst 2019  Heers

Wat later dan gewoonlijk maar wij verwachten jullie op zaterdag 12/10/019 vanaf 19u30 in zaal Paenhuys in de ridderstraat te Heers voor het jaarlijks supportersfeest
Dit jaar ook GEEN BBQ maar wel een Breughel buffet ( stoofvlees, ribbekes, spek , bouletten , 3 soorten purée en brood...) Voor de niet vlees eters voorzien we een kaasschotel.
Prijs : 18€ per persoon (' volwassenen)
12.5 € voor kinderen minder dan 14 jaar
inschrijven kan via het bestuur of online
Betalen kan via bestuur of op de bankrekening met vermelding Naam + Voornaam + keuze ( ingeval via bank gelieve het webformulier ook in te vullen aub

Uiterste inschrijvingsdatum 07/10/2019 

webformulier : klik hier

Update 21/09/2019

Tickets thuiswedstrijden Europa league  Frankfurt en Arsenal:

Voor de leden die tickets willen voor de nog resterende thuiswedstijden voor de Europa League hierbij de procedure .

Stuur email naar info@theredbulldogs.be  per wedstrijd dat je tickets nodig hebt ( alleen bv Frankfurt = 1 email , voor beide wedstrijden = 2 emails  en specifieer in je hoofding welke wedstrijd aub

Wat zet je in email :

- naam + voornaam

- wedstrijd  ( Frankfurt of Arsenal)

- vak waar je tickets wil hebben ( zie link met de ticketprijzen ) . Opgepast prix reduit is alleen voor - 18 jaar en +60 jaar

Bij ontvangst van de email sturen wij een reply van de mail met de ticket kost zodat jullie OK zijn met de gevraagde prijs . Wij verwachten antwoord met akkoord voor de prijs . Daar zonder worden er GEEN tickets besteld !!!!!!

Link ticket prijs : klik hier

Sorry voor de moeilijke procedure maar verleden noodzaakt deze actie

Wij bestellen alleen voor leden supportersclub   !!! !

Update 20/09/2019

1) Defenitieve inschrijving voor Arsenal OUT  :

Voor Arsenal -Standard kan je vanaf nu defenitief inschrijven .

Wij vertrekken 3/10/2019 +/- 5 uur

Diegene die reeds meegedeelt hebben dat ze mee willen via de internet inschrijving kunnen nu hun inschrijving definitief maken

Hoe?

Gelieve voor 23/9/2019 85 € (bus + ticket ) te storten op de rekening van de supportersclub BE 88 7350 09268841 met vermelding naam + voornaam + Arsenal out

Diegene die het lidgeld nog niet betaald hebben voor dit seizoen dienen 96€ over te schrijven op de zelfde rekening

2) Afhaling bestelde Croky Cup tickets

Afhaling bestelde Croky Cup tickets kan gebeuren zondag 22/9/2019 bij de historische eerste bus naar Sclessin van onze supportersclub .  Wij zullen bij aankomst een berichtje laten waar de bus staat zodat je de tickets kan komen afhalen en betalen en natuurlijk een pintje- frisdrank kan komen drinken aan de bus aan 1€ 

Tickets af te halen tot maximum 14 u !!!!!

Update 18/09/2019

1) Standard - Charleroi  29/09/2019

Datum wedstrijd  :  29/09/2019 om 18 uur

Vertrek bus café 't Pleintje  :  15u 30

Prijs bus : 9 €

Bij inschrijven graag de juiste velden invullen aub (eerst voornaam, achternaam, geboortedatum,email en gsm nummer). Wij downloaden deze gegevens in exel voor deelnemerslijst te maken!!!

inschrijvingslink : klik hier

2) Antwerp - Standard 06/10/2019 

Datum wedstrijd 06/10/2019  om 18 uur

Vertrek bus  café  't Pleintje  15 uur

Prijs bus : 13€ 

Ticketprijs : 21 €

inschrijvingslink : klik hier

Opgepast dit is een wedstrijd met beperkt aantal tickets voor iedere supportersclub ! 

Einde inschrijving : 22/9/2019 om 20 uur

3)Ticket Euroleague

Door een verkeerde inschrijving voor de abonnementen hebben we een set kaarten voor de 3 wedstrijden over in tribune 1 T1 . Wij verkopen deze kaarten per 3 ( 95€) of per wedstrijd ( 35€ ) Wij verkopen momenteel alleen het ticket voor Guimares !!!!! . Interesse stuur pm naar Eddy Janssis

4) ledenfeest 2019  12/10/2019 vanaf 19.30

Ledenfeest 20 jarig bestaan VZW The Red Bull-Dogs Borgloon !!
Wij organiseren ons jaarlijks ledenfeest in zaal Paenhuys in Heers . Aangezien we nu reeds in de herst zitten hebben we besloten om in plaats van de traditionele BBQ een breughel buffet te organiseren
Hierbij de inhoud van ons Breughel buffet :
Boerenworst
Witte en zwarte pens
Kippenboutje
Ribbetje
Spek
Stoofvlees
Bouletten in tomatensaus
Gewone puree
Wortelpuree...

Spinazie puree
Appelmoes en mosterd
Brood
De prijs is vastgesteld op 18 € en 12.5 € voor kids . Voor de vegetaries voorzien we een kaasschotel .
Meer info volgt weldra en zet reeds deze data in jullie agenda's !

Uw aanwezigheid zou deugd doen aan de vele vrijwilligers !!!!

Update 16/09/2019

Defenitieve inschrijving voor Arsenal OUT  :

Voor Arsenal -Standard kan je vanaf nu defenitief inschrijven .

Wij vertrekken 3/10/2019 +/- 5 uur

Diegene die reeds meegedeelt hebben dat ze mee willen via de internet inschrijving kunnen nu hun inschrijving definitief maken

Hoe?

Gelieve voor 23/9/2019 85 € (bus + ticket ) te storten op de rekening van de supportersclub BE 88 7350 09268841 met vermelding naam + voornaam + Arsenal out

Diegene die het lidgeld nog niet betaald hebben voor dit seizoen dienen 96€ over te schrijven op de zelfde rekening

Update 15/09/2019

1)Arsenal OUT :

Vanavond om 20 uur sluiten we de inschrijvingen af voor de uitwedstrijd naar Arsenal van 03/10/2019 . Let op om mee te kunnen moet je Gold of Red Card hebben !!!!!

inschrijvingslink klik hier

2) bus thuiswedstrijd  Eupen 22/09/2019 om 14.30

Zoals afgesproken gaan we op deze dag de eerste busreis NAAR SCLESSIN  in de geschiedenis van de supportersclub organiseren . Wij vertrekken rond 12.15 in ons lokaal 't Pleintje in Borgloon en doen nog een tussenstop in Tongeren ( waar nog te bepalen ) en aan het rondpunt in Crisnée . Er zijn nog een paar plaatsen over op deze historische busreis en indien je interesse hebt kan je inschrijven op de volgende link :

Busprijs : 9 €   en  pintjes en frisdrank aan 1 €

Update 14/09/2019 

Uitdelen tickets   Euroleague groepsfase

We delen de bestelde tickets Euroleague uit op maandag 16/9/2019  van 19.30 tot 21.30 in café 't Pleintje . Daar  er maar een beperkte tijd is tussen uitdelen en de wedstrijd probeer zoveel mogelijk aftehalen voor al je vrienden !! Maak een lijstje van de aftehalen ticket abonnementen voor al je vrienden en breng dit mee naar Borgloon

OPGEPAST DE ABONNEMENTEN ZIJN ONDER DE VORM VAN TICKETS EN WORDEN NIET BIJGEVOEGD OP JE GOLDCARD

Update 10/09/2019 

Croky Cup Standard-Lommel 26/9/2019 om 20u30

Wij hebben zojuist de ticketinfo bekomen in verband deze wedstrijd. Voor deze wedstrijd zijn er 2 soorten prijzen .

Voor tribune 1 en 2 alleen de gelijkvloer plaatsen : prijs 10€...
Voor tribune 3 en 4 eerste 2 verdiepen prijs 5€

Wanneer je tickets wil bestellen gelieve de bijgevoegde link in te vullen

klik hier

Einde bestelling : 16/9/2019 om 21 uur ( later aanvaarden we geen bestellingen meer

Euroleague thuiswedstrijden : ticketing !!!!
Voor de supporters die het nog niet weten krijg je voor de Euroleague groep fase tickets en worden de wedstrijden NIET op abo geladen!!!. Dus tickets dienen op voorhand afgehaald worden!! Afhaling 16/9/2019 van 19.30 tot 21.30 in cafe 'pleintje in Borgloon

 Thuiswedstrijd  Standard - Eupen 

Zoals afgesproken op de bestuursvergadering zullen we voor  de wedstrijd tegen Eupen een bus inrichten naar Sclessin

De wedstrijd start om 14.30 en om zeker niet te laat te komen dachten we rond 12 uur te vertrekken ( +/- 30 ' )

Indien interesse kan je je reeds inschrijven voor deze wedstrijd . Opstapplaatsen bepalen we later in functie van de inschrijvingen .

inschrijven:  

uiterste datum van inschrijven 10/9/2019  om 18 uur 

busprijs : 9€ voor de leden Voor niet leden zal de busprijs hoger zijn of lid worden van de supportersclub

Deze busreis gaat zal met absolute zekerheid plaatsvinden !!!

Dus inschrijven zou ik zeggen !!!!!

Update 06/09/2019  ( update Arsenal ) 

Hierbij info ivm Arsenal

Combi : geen defenitieve beslissing ivm combi

Prijs ticket : 20 €

Busprijs : maximum 50 €/ persoon

Inschrijven : klik hier

Inschrijven voor 14/09/2019 - 20 uur

Wanneer we de juiste busprijskennen  zullen we vragen om de complete betaling te doen via onze bankrekening ( info volgt )

Update 06/09/2019

Update ivm de busreizen naar Arsenal en Frankfurt  

1) Arsenal 

Wedstrijd gaat door om 20 uur locale Tijd  ( 21 uur hier ) 

  a)Via de boot   

    - Vertrek  rond 3/10/2019  rond 5 uur ( morgen ) 

    -  4 uur rijden tot Calais  

    -  Ferry ( alle 30 ' ) rond 9.30  naar Calais   ( 1 en 1/2 uur  onderweg met moegelijkheid tot onbijt , shopping ...   ) ( chauffeur neemt  hier wettelijke rust

        tijd op de boot - daar hij bus moet verlat  ) 

    -  aankomst  rond 12 u ( middag ) in  Engeland  

    - Calais - Arsenal ( +/- 2 uur )  aankomst rond 14 uur en dan moet de bus minimum 9 uur stilstaan   ( wettelijke rustijd bus ) 

    - wedstrijd  20 uur  locale tijd ( 21 uur Belgie ) 

b) Via Train  

      - Vertrek  rond 3/10/2019  rond 5 uur ( morgen )

      -  Shuttle   om de uur  met afspraak  ( wanneer niet op tijd om een of andere manier vervalt afspraak en dien je te wachten tot volgende vrij            slot . Daar de buschauffer en de reizigers op de bus dienen te blijven wordt deze aanzien als rijtijd met gevolg dat je bij aankomst in UK              direct een stop van 1 uur moet inlassen op de snelweg 

      - Felixstowe  - Arsenal  :     ( +/- 2 uur ) aankomst rond 14 uur en dan moet de bus minimum 9 uur stilstaan   ( wettelijke rustijd bus ) 

     - wedstrijd  20 uur  locale tijd ( 21 uur Belgie ) 

Prijsverschil :  +/- 400 €  dat boot  goedkoper is dan  trein 

2) Frankfurt 

   - vertrek  rond 7 uur morgen in Borgloon 

   - aankomst rond de middag  in  Frankfurt 

   - wettelijke stop van 9 uur voor de bus in Frankfurt 

   - Wedstrijd 21 uur 

   - Dit is ondervoorbehoud want mogelijke combiregeling kan dit nog  grondig veranderen 

3) Thuiswedstrijden  Euroleague 

 1. Bestelling mini abonnementen
 1. Zitdagen

Voor de miniabonnementen voorzien wij de inschrijvingsmomenten :


06/9/2019 café 't Pleintje van  20u0  tot 21.30  
09/09/2019  café bij Denis  van 20u tot 21.30  ( geen mogelijkheid voor bankcontact en Payconiq betalingen – alleen cash )
  b)Betaling via Bank :

via overschrijving op onze rekening  BE 88 7350 0926 8841 met vermelding van je NAAM + VOORNAAM + PLAATS ( N1- 3 -7 ) .Gelieve geen gezamelijke betaling te maken maar 1 per abonnement . Wanneer de gegevens niet goed ingevuld zijn op de overschrijving zullen wij het geld gewoon terug sturen !!!!

Voor de betaling per overschrijving moeten de gelden ten allerlaatste 10/09/2019 op onze rekening staan om de administratie rond te krijgen . Te late betalingen worden NIET aanvaard .

Voor de abonnementen in K2 en L2 kunnen er problemen zijn . Wij zullen deze apart behandelen !!!

Geen ticket verkoop tot na de eerste thuiswedstrijd !

c)Tickets thuiswedstrijden

Gelieve er mee rekening te houden dat deze mini abonnementen onder vorm van tickets zullen zijn ( dus moeten nog aan jullie uitgedeeld worden en dus geen uploading op jullie abonnementen ) . Aangezien we eerst een thuiswedstrijd gaat er niet veel tijd gaat tussen bestelling en wedstrijd en vragen we dan ook om u te houden aan de uitdeelmomenten die georganiseerd worden ( meer info volgt hieromtrent )

Update 04/09/2019

Europese verplaatsingen : mededeling FDR/Standard de Liege veiligheid

De veiligheid van de standard deelt ons mee dat de mogelijkheid bestaat dat de combi-regeling van toepassing is naar Frankfurt. 

Een vergadering tussen de 2 clubs is gepland op 23/09. Wij houden jullir op de hoogte van de beslissing hieromtrent.

Wat Portugal betreft hebben veel supporters hun vliegtickets en hotels al geboekt, maar op dit moment is er nog steeds geen garantie dat er voldoende tickets beschikbaar zijn om aan de vraag te voldoen en/of onder welke voorwaarden ze worden verdeeld. Dit geldt ook voor Arsenal.

Bovendien dient elke supporter die de Europese verplaatsingen wil maken, geregistreerd te zijn (Gold/Red Card), net zoals in België.

Update 03/9/2019

Uitwedstrijden Europaleague  :

1) Arsenal - Standard  03/10/2019

    wedstrijd uur 20:00 locale engelse tijd ( 21 h  bij ons )

    busreis :  vertrek vroege ochtend van 03/10/2019  ( nog te bepalen  )

                   aankomst in  Londen moet de bus minimum 9 u stilstaan voor het behouden van de rij en rusttijden

                   dus als de wedstrijd om 22u locale tijd gedaan is dan moeten we tenlaatste om 13 uur in Londen zijn

                   vrije namiddag 

                   terugreis direct na de wedstrijd 

                   we bekijken verschillende opties van gewone bus tot luxe reisbus ****

    prijs busreis :  rond de 50€ maximum bij volle bus maar dit kan in functie van de gekozen bus nog veranderen ( minder )

    ticketprijs : nog niet gekend   ( maximum 45€ )

    inschrijvingslink voor de busreis : klik hier  

    wij houden jullie op de hoogte ivm ticket en bus prijs alsook practische info ivm busreis

2) Frankfurt - Standard 24/10/2019  om 21 u 

busreis :  vertrek vroege ochtend van 24/10/2019  ( nog te bepalen  )

                   aankomst in Frankfurt moet de bus minimum 9 u stilstaan voor het behouden van de rij en rusttijden

                   dus als de wedstrijd om 23u locale tijd gedaan is dan moeten we tenlaatste om 14 uur in Frankfurt  zijn

                   vrije namiddag 

                   terugreis direct na de wedstrijd 

                   we bekijken verschillende opties van gewone bus tot luxe reisbus ****

    prijs busreis :  rond de 35€ maximum bij volle bus maar dit kan in functie van de gekozen bus nog veranderen ( minder )

    ticketprijs : nog niet gekend   ( maximum 45€ )

    inschrijvingslink voor de busreis : klik hier 

    wij houden jullie op de hoogte ivm ticket en bus prijs alsook practische info ivm busreis

3) Thuiswedstrijd  Standard - Eupen 

Zoals afgesproken op de bestuursvergadering zullen we voor  de wedstrijd tegen Eupen een bus inrichten naar Sclessin

De wedstrijd start om 14.30 en om zeker niet te laat te komen dachten we rond 12 uur te vertrekken ( +/- 30 ' )

Indien interesse kan je je reeds inschrijven voor deze wedstrijd . Opstapplaatsen bepalen we later in functie van de inschrijvingen .

inschrijven:  klik hier

uiterste datum van inschrijven 10/9/2019  om 18 uur 

busprijs : 9€ voor de leden Voor niet leden zal de busprijs hoger zijn of lid worden van de supportersclub

Update 02/9/2019 ( bis) 

 

Kalender JPL  tot speeldag  15  en inclusief Croky cup  

Volgende update 07/10/2019 

kalender update : klik hier 

Update 02/9/2019

Organisatie Euroleague  2019 -2020  

 1. Bestelling mini abonnementen
 1. Zitdagen

Voor de miniabonnementen voorzien wij de inschrijvingsmomenten :


04/09/2019 Sporthal Heers 20u00 tot 21.30 
06/9/2019 café 't Pleintje van  20u0  tot 21.30  
09/09/2019  café bij Denis  van 20u tot 21.30  ( geen mogelijkheid voor bankcontact en Payconiq betalingen – alleen cash )
  b)Betaling via Bank :

via overschrijving op onze rekening  BE 88 7350 0926 8841 met vermelding van je NAAM + VOORNAAM + PLAATS ( N1- 3 -7 ) .Gelieve geen gezamelijke betaling te maken maar 1 per abonnement . Wanneer de gegevens niet goed ingevuld zijn op de overschrijving zullen wij het geld gewoon terug sturen !!!!

Voor de betaling per overschrijving moeten de gelden ten allerlaatste 10/09/2019 op onze rekening staan om de administratie rond te krijgen . Te late betalingen worden NIET aanvaard .

Voor de abonnementen in K2 en L2 kunnen er problemen zijn . Wij zullen deze apart behandelen !!!

Geen ticket verkoop tot na de eerste thuiswedstrijd !

c)Tickets thuiswedstrijden

Gelieve er mee rekening te houden dat deze mini abonnementen onder vorm van tickets zullen zijn ( dus moeten nog aan jullie uitgedeeld worden en dus geen uploading op jullie abonnementen ) . Aangezien we eerst een thuiswedstrijd gaat er niet veel tijd gaat tussen bestelling en wedstrijd en vragen we dan ook om u te houden aan de uitdeelmomenten die georganiseerd worden ( meer info volgt hieromtrent )

2)Update kalender 2019 -2020 

19/9/2019  Standard - Vitoria  18u55

 3/10/2019 Arsenal- Standard  21 u 

24/10/2019  Frankfurt - Standard 21 u 

7/11/2019  Standard - Frankfurt  18u55

27/11/2019  Vitoria - Standard    16u50  ( opgepast verandering  door de UEFA doorgevoerd !!!!  )  

12/12/2019  Standard - Arsenal   18u55 

3)PRIJZEN  ABONNEMENTEN EUROLEAGUE

Voor de prijzen  :  klik hier  

Gelieve de prijzen ABONNE te gebruiken  

Update 30/8/2019

 1) Oostende- Standard 

Wedstrijd  14/09/2019  om 18 uur  

 Vertrek : 13 u 30  in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon 

bus : 13 € 

Ticket : 21€ 

inschrijvingen : klik hier 

inschrijven tot 5/09/2019 om 20 uur 

2) Euroleague loting  ( update  17.00 ) 

Wedstrijdschema : 

 19/9/2019  Standard - Vitoria  18u55

 3/10/2019 Arsenal- Standard  21 u 

24/10/2019  Frankfurt - Standard 21 u 

7/11/2019  Standard - Frankfurt  18u55

27/11/2019  Vitoria - Standard    16u50  ( opgepast verandering  door de UEFA doorgevoerd !!!!  )  

12/12/2019  Standard - Arsenal   18u55 

1)Anderlecht - Standard 

Voor deze wedstrijd met beperkt aantal tickets ( 637) heeft onze club  21  tickets gekregen wat reeds een 40 % verbetering tov de aantallen de vorige jaren . Wij hebben immers vorig seizoen en dit seizoen aanzienlijk meer tickets aangevraagd op verplaatsing dan de vorige jaren ( dit is ook een verdienste van jullie leden supporters ) . We hebben voor deze wedstrijd met beperkt aantal tickets  meer dan 60 inschrijvingen gekregen maar we kunnen er uiteindelijk maar 21 gelukkig maken die meekunnen naar Anderlecht . Wij hebben de defenitieve lijst gemaakt gebaseerd op het aantal verplaatsing vorig en huidig seizoen . Wij weten dat velen ( de meesten) onder jullie ontgoocheld gaan zijn maar we moeten nu eenmaal een lijst doorgeven aan Standard met de uitverkorenen . De enige manier om nog aan meer tickets te komen is mee te gaan naar de mindere uitwedstrijden zodat ons quota opnieuw kan stijgen en daar kunnen jullie ons ook mee helpen !!!!!!

Wij vertrekken op op 01/09/2019 STIPT om 15 uur in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon

Wanneer je op de lijst staat en om een of andere manier NIET meekan gelieve zo snel mogelijk Nico Smisdom te verwittigen zodat wij kunnen overgaan naar onze reservelijst . Wij zorgen voor vervanging en niet de leden supporters !!!

Hierbij de lijst van de gelukkige leden supporters !!!   klik hier  

2) Ledenfeest 2019 -2020  20 jarig bestaan van de club 

Wij houden ons jaarlijks ledenfeest op 12 /10/2019  in zaal Paenhuys in Heers ( zelfde plaats als vorig jaar ) Schrijf die datum reeds in je agenda !!!!!! 

3) loting Croky Cup en Euroleague groepsfase  

a) Croky Cup  1/16 finale  Standard - Lommen  datum nog niet bekend  ( 24-26/9) 

b) Euroleage : trekking op vrijdag 30/8/2019 

Wanneer deze 2 lotingen zijn gedaan krijgen we hoogst waarschijnlijk  voor 02/09/2019  een volledige nieuwe kalender voor de Jupliler Proleague kalender met alle wedstrijden tot 31/12/2019 

Update 18/8/2019

1) Standard - Moeskroen

Door te weinig interesse ( 16 sups) moeten we spijtig genoeg de busverplaatsing naar Sclessin van aanstaande zondag afgelasten.
Wij proberen het opnieuw voor de volgende thuis wedstrijd!

2) Standard - Kortrijk 

Voor de goede gang van zaken zouden we graag willen weten of er interesse is voor deze verplaatsing alvorens de bus vast te leggen ( die wij dan ook moeten betalen )

De wedstrijd start om 18.00 en om zeker niet te laat te komen dachten we rond 15.30 uur te vertrekken ( +/- 30 ' )

Indien interesse kan je je reeds inschrijven voor deze wedstrijd . Opstapplaatsen bepalen we later in functie van de inschrijvingen .

inschrijven via de volgende link : klik hier 

3) Anderlecht - Standard 

Wedstrijd : 01/09/2019 om 18.00

Vertrek café 't Pleintje : 15.00 stipt

prijs bus :13€

ticket : 21€

inschrijvingslink : klik hier

Einde inschrijvingen 25/08/2019 om 22 u

Opgepast dit is een wedstrijd met beperkte aantal tickets . Wanneer we meer supporters hebben die willen meegaan dan tickets dan zullen de gekende regels voor de verdeling van kracht zijn !

4) vergadering Red Bull-Dogs Borgloon   

22/08/2019  om  19.30  in café  Pleintje    : 

1)  organisatie ledenfeest 12/10/2019

2) organisatie ticketing   ticketing groepsfase  Euroleague  (  inschrijven , uitdelen tickets ...) 

3) thuiswedstrijden :   toekomst vergadering 

Iedereen met interesse kom naar de vergadering aub !!!

Update 31/7/2019

THUISWEDSTRIJDEN STANDARD DE LIEGE

Een tijdje geleden hebben we navraag gedaan onder de leden om door de afschaffing parking C en de steeds moeilijkere verkeerssituatie rond Sclessin om een bus in te richten voor de thuiswedstrijden .

De eerste poll ging om te peilen naar de  interesses alsook te kijken naar de route voor de bus . Heel veel interesse voor deze poll

Daarom besloten we een 2 de poll in te richten die wat persoonlijker was dan de vorige daar we precies vroegen wie wou mee gaan en waar opstappen ( veel minder interesse bij het invullen van de leden)

Door organisatorische problemen zullen we de eerste thuiswedstrijd NIET organiseren maar willen we wel een poging doen om de 2 de thuiswedstrijd op 18/8/2019 tegen Moeskroen een bus te organiseren naar Sclessin .

Voor de goede gang van zaken zouden we graag willen weten of er interesse is voor deze verplaatsing alvorens de bus vast te leggen ( die wij dan ook moeten betalen )

De wedstrijd start om 14.30 en om zeker niet te laat te komen dachten we rond 12 uur te vertrekken ( +/- 30 ' )

Indien interesse kan je je reeds inschrijven voor deze wedstrijd . Opstapplaatsen bepalen we later in functie van de inschrijvingen .

inschrijven:  klik hier

uiterste datum van inschrijven 11/08/2019  om 18 uur 

Update 28/7/2019

Verplaatsing naar STVV 11/08/2019

Wedstrijd : 11/08/2019 om 14.30

Vertrek café 't Pleintje : 13.00 stipt

prijs bus :we willen dat zoveel mogelijk supporters meegaan met de bus iplv van in de Stayen tribunes te gaan zitten . We passen de busprijs aan in functie van het aantal deelnemers .

ticket : 21€

inschrijvingslink : klik hier

Einde inschrijvingen 03/08/2019 om 22 u

Update 14/7/2019

Verplaatsing naar Cercle Brugge 17/07/2019

Wedstrijd : 27/07/2019 om 18.00

Vertrek café 't Pleintje : 13.30 stipt

prijs bus : 13€

ticket : 21€

inschrijvingslink : klik hier

Extra info

Bericht aan alle abonnementshouders :
 • Tickets Standard - Nice ook nog aftehalen op een van beide zitdagen !!!
 • Indien er nog supporters zijn die nog een abo willen kopen gelieve contact op te nemen met eddy hieromtrent !
 • Er kan nog steeds ingeschreven worden voor de eerste uitwedstrijd tegen cercle Brugge ( zie eerdere info )
 • Het secretariaat neemt verlof vanaf 20/72019 tot 5/8/2019 . Bij eventuele problemen kan je dit altijd melden via email info@theredbulldogs.be en wij zullen je zo spoedig mogelijk helpen !
 1. iedereen krijgt een NIEUW abonnement 2019-2020 !
 2. oude nog even bewaren voor de verificatie geld op je abonnementskaart . Je kan je oud abo niet meer gebruiken om binnen te raken op Sclessin )
 3. Wij hebben nog 2 zitdagen voor de uitdeling abonnementen nl maandag 15/7 en donderdag 18/7 telkens van 19.30 tot 21.30 . Voor 18/7 voor de nieuwe en de interne verandering die wij als suppportersclub niet konden doen !
 4. Wij hopen ten stelligste dat ...alle abonnementen ook worden afgehaald tijdens deze zitdagen . Individuele uitzonderingen te bespreken via eddy aub !

Update 10/7/2019

Uitdelen abonnementen Standard de Liège  2019-2020

Wij gaan de abonnementen 2019-2020 uitdelen op de volgende data :

12/7/2019  van  19u tot 21u 30 café ’t Pleintje Borgloon

15/7/2019  van 19.30  tot 21.30   café ’t Pleintje  Borgloon 

18/7/2019  van 19.30  tot 21.30  café 't Pleintje Borgloon

Believe er mee rekening te houden dat het secretariaat op verlof is van 20/7/2019 tot en met 04/08/2019  . In deze periode is het NIET mogelijk om abonnementen aftehalen behalve op uitdrukkelijke vraag . De eerste wedstrijd  thuiswedstrijd gaat door op 03/08/2019 om 18 uur . Gelieve aftespreken met collega leden/supporters om zo veel mogelijk de abonnementen in groep afte komen halen !!!

Voor de extra aanvragen hebben wij een 40 tal vragen doorgestuurd naar de ticketing Standard maar wij hebben tot op heden nog geen antwoord terug gekregen hieromtrent . Zodra wij dit krijgen zullen we iedereen persoonlijk op de hoogte brengen ! Wij gaan er vanuit dat deze abonnementen ook op de 2 dagen kunnen verdeeld worden .

Update 09/7/2019

1)gebruik van de "MEMBER CARD" op verplaatsing
We willen jullie eraan herinneren dat de club, voor uitwedstrijden, iedereen in het bezoekersvak waarvoor zij verantwoordelijk is, wenst te identificeren. Standard geeft enkel tickets aan de door la Famille des Rouche erkende supportersclubs. Clubs die over een quota tickets beschikken voor een uitwedstrijd moeten een lijst (naam, voornaam en geboortedatum) van de personen die een ticket wensen, doorgeven. Al deze personen moeten verplicht geregistreerd zijn in onze "CLUB CARD" databank. * Indien, uitzonderlijk, een club een ticket wenst te reserveren voor een niet-geregistreerd persoon (bijvoorbeeld, uitgenodigde buitenlander of een persoon hier met vakantie) moet een kopie van zijn identiteitskaart aan de ticketing gegeven worden bij het bestellen van de tickets. De ticketing geeft de tickets uit op naam van de supportersclub en de verantwoordelijke (KB ticketing) en deze worden dan aan de club gegeven. In geval van annulatie van één van de leden mag het ticket doorgegeven worden aan een andere supporter op voorwaarde dat deze laatste ook geregistreerd is en dus een eigen "CLUB CARD" heeft.* Bij het binnenkomen van het stadion moet iedereen die naar het bezoekersvak wil hun "MEMBER CARD" (GOLD of RED)laten scannen door één van onze stewards. Ter herinnering, de procedure heeft tot doel alle supporters te kennen die in het bezoekersvak aanwezig zijn. Het is dus essentieel dat iedere supporter in het bezit is van zijn eigen "CLUB CARD" en hun identiteitskaart. Door de, spijtig genoeg, vastgestelde fraude zijn wij verplicht om identiteitscontroles uit te voeren om na te gaan of de houder van een "CLUB CARD" wel degelijk de eigenaar van de kaart is. Indien opnieuw vastgesteld wordt dat personen toekomen met een kaart die niet van hen is, worden deze persoon en de eigenaar van de kaart geblokkeerd in het systeem voor de volgende uitwedstrijd. Dit impliceert in dat zij geen ticket krijgen voor de volgende uitwedstrijden en hun kaart geblokkeerd wordt. Anderzijds, terwijl wij op hun medewerking rekenen bij deze procedure, hebben wij kunnen vaststellen dat deze situaties soms het feit zijn door enkele clubverantwoordelijken die de regels zelf omzeilen door "CLUB CARD" van afwezige clubleden te gebruiken. In dit geval zullen dezelfde maatregelen, als hierboven vermeld, toegepast worden maar er zullen ook maatregelen voor de supportersclub genomen worden zoals een vermindering van het aantal tickets voor de volgende uitwedstrijd. Om zoveel mogelijk spanningen te vermijden, vragen wij jullie om jullie leden die de verplaatsingen doen eraan te herinneren dat zij in het bezit moeten zijn van hun identiteitskaart en hun "CLUB CARD" (GOLD of RED). * Ter herinnering : de personen geregistreerd in ons "CLUB CARD" systeem zijn : • ofwel in het bezit van een GOLD CARD (abonnement), • ofwel in het bezit van een RED CARD (ledenkaart) • of enkel geregistreerd via hun identiteitskaart en dus in afwachting van hun "CLUB CARD" (Gold of Red). In dat geval zal de kaart, indien mogelijk, door de stewards gegeven worden of een controle in de databank zal ter plaatse uitgevoerd worden. De supportersclub kun via hun platform deze registratie tot op de dag van de wedstrijd uitvoeren.
Extra info : voor d de leden supporters die vorig jaar een abonnemet hadden en deze niet verlengd hebben geld het oude abonnement 2018-2019 als RED CARD indien jullie tickets willen kopen of meegaan naar uitwedstrijden .

2)Inschrijvingsdocument Standard -Nice 21/7/2019 om 15 uur

INSCHRIJVINGDOCUMENT voor gratis ticket per abonnement voor de galawedstrijd tegen Nice op de Fan Day . Deze wedstrijd gaat door op 21/7/2019 om 15 uur . Einde inschrijvingen op woensdag 10/7/2019 om 20 uur

Opgepast : is ticket dat afgehaald moet worden dus NIET op abonnement bijgevoegd !!!!!!!!!!!!

link : klik hier

Update 27/6/2019

kalender 2019-2020  JPL  Proleague  :   klik hier 

Eerste wedstrijd : Cercle Brugge - Standard

tweede wedstrijd en eerste thuiswedstrijd :  Standard - Zulte Waregem 03/08/2019 om 18 uur

Update 27/6/2019

Zitdag 5 abonnementen Standard de Liège

café het pleintje te Borgloon

 Zondag   30/06/2019 van 13.30 tot 16.00

Vergeet jullie inschrijvingsdocumenten niet en betalen kan via cash maar liefst via BANCONTACT

Overschrijvingen 

Voor de supporters die hun abo wensen te verlengen via overschrijving gelieve er voor te zorgen dat de betalingen uiterlijk zondag 30/6/2019  op onze rekening staan 

 • Via overschrijving :

 rekening The Red Bull-Dogs  BE88 735-0092688-41. Vergeet bij betaling niet het lidgeld van 11 euro mee over te schrijven en de juiste referenties te vermelden(Naam+Voornaam+ plaats) Het inschrijvingsformulier in bijlage dient eveneens volledig ingevuld en ondertekend doorgemaild te worden naar: info@theredbulldogs.be. ( per abo 1 inschrijvingsformulier) Een betaling  zonder inschrijvingsformulier is  niet voldoende en wordt NIET verwerkt.

Indien er leden zijn die hun abonnement wensen opgestuurd te krijgen gelieve 8 € extra te storten zodat het abonnement via aangetekend schrijven kan worden opgestuurd.

Update 24/6/2019

zitdag 4 abonnementen 2019 -2020 

café bij Tom's corner  te Schoot 

dinsdag 25/06/2019 van 19.30 tot 21.30

Vergeet jullie inschrijvingsdocumenten niet en betalen kan via cash maar liefst via BANCONTACT

Overschrijvingen 

Voor de supporters die hun abo wensen te verlengen via overschrijving gelieve er voor te zorgen dat de betalingen uiterlijk zondag 30/6/2019  op onze rekening staan 

 • Via overschrijving :

 rekening The Red Bull-Dogs  BE88 735-0092688-41. Vergeet bij betaling niet het lidgeld van 11 euro mee over te schrijven en de juiste referenties te vermelden(Naam+Voornaam+ plaats) Het inschrijvingsformulier in bijlage dient eveneens volledig ingevuld en ondertekend doorgemaild te worden naar: info@theredbulldogs.be. ( per abo 1 inschrijvingsformulier) Een betaling  zonder inschrijvingsformulier is  niet voldoende en wordt NIET verwerkt.

Indien er leden zijn die hun abonnement wensen opgestuurd te krijgen gelieve 8 € extra te storten zodat het abonnement via aangetekend schrijven kan worden opgestuurd.

Update 19/6/2019

1)zitdag 2 abonnementen 2019 -2020 

café bij Dennis  te Sint-Truiden

Vrijdag 21/06/2019 van 19.30 tot 21.30

Vergeet jullie inschrijvingsdocumenten niet en betalen kan via cash maar liefst via BANCONTACT

2) Voorkeur opstapplaats thuiswedstrijden Standard de Liège

Graag hadden we geweten indien je interesse hebt voor de thuiswedstrijden van Standard de Liège deel te nemen met de door onze supportersclub georganiseerde autocar . Je mag meerdere opstap plaatsen aanduiden . Dit is volledig vrijblijvend en dient om een optimale route te bepalen

link : klik hier

Update 06/6/2019

Update 17/6/2019

zitdag 2 abonnementen 2019 -2020 

Cafe Sporthal Heers (bij Brecht)

Maandag  17/06/2019 van 19.30 tot 21.30

Vergeet jullie inschrijvingsdocumenten niet en betalen kan via cash maar liefst via BANCONTACT

Update 06/6/2019

1) zitdag 1 abonnementen 2019 -2020

Wij houden morgen onze eerste zitdag voor de abonnementen 2019-2020 in café 't Pleintje van 19.30 tot 21.00

Vergeet jullie inschrijvingsdocumenten niet en betalen kan via cash maar liefst via BANCONTACT !!

2) bus naat thuiswedstrijden Standard de Liège 

Zoals reeds eerder aangekondigt heeft Standard parking C voor de gewone supporter abonné afgeschaft en ook geen alternatief aangeboden aan de getroffen supporters . Wij zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben ons geinformeerd om voor de thuiswedstrijden een bus te organiseren naar Standard . Wij dachten aan de volgende lijn als eerste ( misschien komen er nog andere voorstellen weldra ) :

Vertrek : Sint Truiden , Borgloon ( café Pleintje ) , Heers ( Sporthal) en als laatste stopplaats rond punt in Oreye . 

Wij zoeken uit of er genoeg geintresseerden zijn om dit uit te proberen vanaf volgend seizoen . Wij voorzien in eerste instantie een busprijs van 7 à 8 euro /persoon met indien veel interesse een interessante abonnementsformule .

Indien mogelijk onze bevraging invullen ( is momenteel naamloos ) zodat we weten hoe we moeten voortwerken aan oplossingen voor jullie ! 

Gelieve 1 x per lid/abo te antwoorden aub . 

Wij sluiten af op zondag 09/06/2019

Link : klik hier 

Update 28/5/2019

Abonnementen 2019- 2020 :

De tarieven voor de abonnementen zullen  dit seizoen verhoogd worden met +/- 5% . Naast de verhoging heeft de directie van onze club het volgende beslist :

 • Bepaalde vakken (C2/ B2 ) grotere stijging  dan deze 5%;
 • Géén tarief meer voor – 12 jarigen ( Vanaf seizoen 2019 – 2020 volgende categorieën : een tarief voor - 18 jarigen, volwassen tarief vanaf 18 jaar  en gepensioneerde  tarief vanaf 60 jaar ) ;
 • De aanleg van een tramlijn heeft tot gevolg dat parking C zéér sterk in capaciteit gaat afnemen. Gevolg : degene met een C parking kunnen deze verliezen. Standard gaat zelf de parking(c )houders contacteren of meedelen of de parking behouden blijft ,een voorstel doen voor uit te wijken naar een andere parking of géén parking meer.

De huidige GOLD  CARD zal vervangen worden door een nieuwe CARD . Wij raden jullie aan om je huidige kaart nog bij te houden daar het nog niet duidelijk is hoe het geld op je abo getransfereerd zal worden naar je nieuwe kaart .  

Het lidgeld voor 2019 -2020 zal 11 euro bedragen. Voor de min 18 jarigen is het lidgeld gratis bij verlenging.  De reden van de verhoging is de investering  in een bancontact terminal zodat jullie vanaf nu met de bankkaart kunnen betalen !!!!

De bus verplaatsing  : wachten op offerte busmaatschappij(en)

Hoe inschrijven en bestellen (geldig voor lidgeld , abonnementen en aanvragen Red Cards):

 • Zitdagen voor de inschrijvingen: vergeet je ingevuld en ondertekend inschrijvingsblad niet mee te brengen aub !!! betaling cash en bankcontact is mogelijk

Cafe Sporthal Heers (bij Brecht)

Maandag  17/06/2019 van 19.30 tot 21.30

 café het pleintje te Borgloon

 Vrijdag  07/06/2019 van 19.30 tot  21.30

 Zondag   30/06/2019 van 13.30 tot 16.00

café bij Dennis  te Sint-Truiden

Vrijdag 21/06/2019 van 19.30 tot 21.30

Café Tom’s Corner  Paddenhoek  21  3980  Tessenderlo  ( nieuwe- contactplaats!!! )

Dinsdag  25/06/2019  van 20.00 tot 21.30

 • Via overschrijving :

 rekening The Red Bull-Dogs  BE88 735-0092688-41. Vergeet bij betaling niet het lidgeld van 11 euro mee over te schrijven en de juiste referenties te vermelden(Naam+Voornaam+ plaats) Het inschrijvingsformulier in bijlage dient eveneens volledig ingevuld en ondertekend doorgemaild te worden naar: info@theredbulldogs.be. ( per abo 1 inschrijvingsformulier) Een betaling  zonder inschrijvingsformulier is  niet voldoende en wordt NIET verwerkt.

Indien er leden zijn die hun abonnement wensen opgestuurd te krijgen gelieve 8 € extra te storten zodat het abonnement via aangetekend schrijven kan worden opgestuurd.

Wij aanvaarden alleen correct ingevulde en ondertekende inschrijvingformulieren. Om de communicatie nog te verbeteren vragen we  jullie ook zo veel mogelijk correcte emailadressen en Gsm nummers door te geven.Dit is van belang voor het ontvangen van de communicatie van Standard de Liège bij verlengen abonnementen en aankooptickets ( beker + Europa)

Betaling via overschrijving : geld op onze rekening ten laatste 1/7/2019 ( niet gestort ,niet zeker van behoud abo plaats.. )

Opgelet we kunnen alleen nieuwe abonnementen aanvragen wanneer jullie lid zijn van Standard de Liège ( inlezen van je identiteitskaart  is dus verplicht  ) .

Wij raden onze leden ook aan indien je op een van onze zitdagen passeert  ook je identiteitskaart te laten inlezen en als ook je correct email adres te laten aanpassen in het systeem Standard . Dit is belangrijk om emails te krijgen ivm de bestellingen van de abonnementen

Voor meer info : gelieve Eddy Janssis te contacteren op 0473/333242 na 19 uur aub!!!

Voor opvolging ledeninfo ga naar www.theredbulldogs.be

tarieven : klik hier

inschrijvingsdocument : klik hier

ledenbrief : klik hier

Update 30/4/2019

Uitwedstrijd naar Genk 19/5/2019

vertrek 19/5/2019 om 15.30  stipt in Café 't Pleintje in Borgloon 
bus : 13€
ticket : 26  €
inschrijven tot 10/5/2019 om 20  uur op de volgende link : klik hier

Voor deze wedstrijd hebben wij  35 tickets !

Update 10/4/2019

Uitwedstrijd naar Antwerp    26/4/2019

vertrek 26/4/2019 om 17.30  stipt in Café 't Pleintje in Borgloon 
bus : 13€
ticket : 26  €
inschrijven tot 19/4/2019 om 20  uur op de volgende link : klik hier

Dit is een wedstrijd  met weinig bezoekende tickets ( 789 )  als ook mogen er maar 17 autobussen naar de Bosuil  afzakken dit betkent dat wij verplicht zullen moeten samenwerken met een andere supportersclub ( zaols vorige keer ) .

Update 29/3/2019

 

 

 

 

Club Brugge  - Standard de Liége 08/04/2019

Wedstrijd 08/4/2019 om 20.30 

vertrek bus café 't Pleintje : 16.30 

Prijs bus : 13€

Ticket : 26 €

Inschrijven via de volgende link : klik hier

inschrijven kan tot  02/04/2019  om  22 uur 

Update 20/3/2019

  AA Gent - Standard de Liége 03/04/2019

Wedstrijd 03/4/2019 om 20.30 

vertrek bus café 't Pleintje : 17.30 

Prijs bus : 13€

ticket : ? € ( waarschijnlijk 26€)

Opgepast dit is meer dan waarschijnlijk een wedstrijd met beperkt aantal tickets en ook het aantal bussen is beperkt !

inschrijven via de volgende link : klik hier

Andere uitwedstrijden Play off 1 vertrekuren

- Club Brugge - Standard : 8/4/2019  16.30

- Antwerp - Standard  26/4/2019  17.45

- Anderlecht - Standard  05/05/2019  12.00

- Genk - Standard  19/5/2019  15.30

Update 19/3/2019

Vandaag zitdag 2 voor verlengen van abonnementen PO1 in café bij Dennis in Sint Truiden . Wij zijn er van 19.30 tot 21.30 . Betalingen cash , Payconiq en Bancontact mogelijk . Ook vrienden die een nieuw PO1 abonnement willen nemen van harte welkom !!

Bestellingen via overschrijving  :

De betalingen moeten ten laatste vrijdag 22/3/2019 OP ONZE REKENING staan !!  

Kalender PO 1 

dag   datum uur 
vrijdag  29/03/2019 20:30 Standard de Liège  Royal Antwerp 
woensdag  3/04/2019 20:30 KAA Gent  Standard de Liège 
maandag  8/04/2019 20:30 Club Brugge KV Standard de Liège 
vrijdag  12/04/2019 20:30 Standard de Liège  RSC Anderlecht 
vrijdag  19/04/2019 20:30 Standard de Liège  KRC Genk 
vrijdag  26/04/2019 20:30 Royal Antwerp  Standard de Liège 
zondag  5/05/2019 14:30 RSC Anderlecht  Standard de Liège 
vrijdag  10/05/2019 20:30 Standard de Liège  KAA Gent 
donderdag  16/05/2019 20:30 Standard de Liège  Club Brugge KV
zondag  19/05/2019 18:00 KRC Genk  Standard de Liège 
woensdag  22/05/2019 20:30 Winner Play off 2 A/B Winner Play off 2 A/B
zondag  26/05/2019 18:00 Participant Play off 1 Winner Play off 2

Update 11/3/2019

Organisatie Play off 1   2018 -2019  

 1. Kalender wedstrijden

     * 29 -31 maart 2019

*  2-4 april 2019

*  5- 7 april 2019

* 12- 14 april 2019

* 19-21 april 2019

* 26-28 april 2019

* 3 -5 mei 2019

* 10-12 mei 2019

* 14 -15 mei 2019

* 17-18 mei 2019

De definitieve bepaling van de kalender zal op  18/3/2019 bekend gemaakt worden !!!

 1. Bestelling Play off 1 abonnementen
 1. Zitdagen

Voor de Play off 1 abonnementen voorzien wij de inschrijvingsmomenten
15/03/2019  café 't Pleintje  van 19.30 tot 21.30
18/3/2019  Sporthal Heers  van 19.30 tot 21.30  
19/3/2019  café bij Denis  van 19.30u tot 21.30  

Op de zitdagen kan met Payconiq en Bancontact betaald worden !!!


         b.Betaling via Bank :

via overschrijving op onze rekening  BE 88 7350 0926 8841 met vermelding van je NAAM + VOORNAAM + PLAATS ( N1- 3 -7 ) .Gelieve geen gezamelijke betaling te maken maar 1 per abonnement . Wanneer de gegevens niet goed ingevuld zijn op de overschrijving zullen wij het geld gewoon terug sturen !!!!

Voor de betaling per overschrijving moeten de gelden ten allerlaatste 20/03/2019 op onze rekening staan om de administratie rond te krijgen . Te late betalingen worden NIET aanvaard .

 1. Nieuw !! 

Wij hebben een paar kleine investeringen gedaan om de grote hoeveelheden cash geld dat we ontvangen te verminderen tijdens de zitdagen . Jullie kunnen betalen via Payconiq en Bancontact . Indien mogelijk gelieve zoveel mogelijk gebruik te maken van overschrijvingen , Payconiq en Bancontact om je betaling van je Play Off 1 abonnement te doen !!!

Payconiq QR  code  :   klik hier

 1. Nieuwe abonnementen Play off 1 

Voor de supporters die nog geen abonnement reguliere competitie hebben en een Play OFF 1 abo willen die kunnen  naar een van de zitdagen komen om dit aan te vragen . Het is belangrijk dat je je identiteitskaart bij hebt zodat we voor diegene die nog geen RED CARD hebben  je gegevens inscannen om een abonnement te bekomen.

5. tarieven abonnementen

Voor iedereen die zijn abonnement verlengd moeten jullie de prijzen nemen in abonnement reguliere competitie via supportersclub

Tarieven :  klik hier

Update 5/3/2019

Verplaatsing naar Cercle Brugge

Iedereen ingeschreven voor deze verplaatsing kan mee met de verplichte supportersbus . Wij vertrekken stipt om 13.30 in ons lokaal café 't Pleintje in Borgloon. Gelieve minstens 15' op voorhand aanwezig te zijn aub. Bijkomend hou rekening dat het Pleintje moeilijk te bereiken zal zijn en ook parkeerplaats kan problematisch zijn  daar het Borgloon karnaval is op 10/3/2019.  Samen met onze cafébaas Johnny doen we er alles aan om het vertrek van de bus zonder problemen te laten verlopen . Voor het bereiken van ons lokaal best via voetbalveld Borgloon komen ( weg Borgloon-Wellen)

Update 17/2/2019

1)verplaatsing naar Cercle Brugge 10/03/2019

Wedstrijd : 10/03/20189 om 18.00

Vertrek café 't Pleintje : 13.30 stipt

...

prijs bus : 13€

ticket : 21€

inschrijvingslink : klik hier

2)Deelnemers Gent - Standard


Hierbij de gelukkigen voor de uitwedstrijd naar Gent . Wij hebben wederom meer gegadigden dan tickets gekregen . Wij proberen nog een een aantal extra tickets de volgende dagen te bekomen .
Wij vertrekken 22/2/2019 stipt om 17.30 in café 't Pleintje in Borgloon .
Indien je om een of andere reden niet meekan gelieve eddy janssis zo snel mogelijk te verwittigen aub !!


deelnemerslijst klik hier

Update 04/2/2019

1) Verplaatsing  naar Genk  08/02/2019

Hierbij de gelukkigen die mee kunnen naar Genk op 08/02/2019 . Wij vertrekken stipt om 18.45 in café 't Pleintje in Borgloon . Wij hebben in vergelijking met PO1 vorig seizoen 25% minder tickets gekregen tot op heden . Wij hebben dit aangekaart bij Standard . Wanneer je om een of andere reden NIET meekan gelieve eddy janssis te verwittigen aub . Dan gaan wij de lange reservelijst aanspreken

deelnemers Genk out  :  klik hier

2) Verplaatsing AA Gent 22/2/2019

Wedstrijd 22/2/2019 om 20.30 

vertrek bus café 't Pleintje : 17.30 

Prijs bus : 13€

ticket : 21€

Opgepast dit is meer dan waarschijnlijk een wedstrijd met beperkt aantal tickets en ook het aantal bussen is beperkt !

inschrijven via de volgende link : klik hier

Update 22/1/2019

Voor de verplaatsing naar Antwerpen zijn de 2 volgende opstapplaatsen voorzien:
25/1 17.30 stipt café L'escale Oreye ( rode lichten suikerfabriek Oreye)
25/1  17.45 Tongeren cafe de Pauze / Davo Tongeren ( bmw garage rondpunt Tongeren-Maastricht-E313
Gelieve aan Nico Smisdom te laten weten waar jullie op stappen.
Zorg ervoor dat je op beide plaatsen op tijd aanwezig bent aub!!!!

Update 20/1/2019

Voor de verplaatsing naar Antwerp hadden we meer dan 50 inschrijvingen . Het totaal aantal tickets is 789 . Tevens mogen er maar 17 bussen naar de bosuil . Dit alles samen maakt van deze verplaatsing iets moeilijks nl :
- we moeten meer dan 50 % van onze supporters teleurstellen
- we zijn niet in de mogelijkheid om de verplaatsing zoals gewoonlijk zelf te organiseren daar we moeten samenwerken met andere supportersclubs .

Wij gaan de verplaatsing maken samen met Rouche Internet en we maken stops in Oreye ( naast Heers) en in Tongeren ( rotonde autoweg E313 aan de PAUZE ) . Wij houden je zo snel mogelijk op de hoogte ivm de juiste opstapuren op beide plaatsen . Wanneer je om een of andere reden NIET mee kan gelieve dan zo snel mogelijk Nico Smisdom te verwittigen zodat we een andere supporter uit de lange wachtlijst kunnen meenemen ( jullie moeten NIET voor vervanging zorgen wel iets laten weten ). De verdeling van de tickets is gebeurd op basis van de volgende criteria :
- Red Card - Gold card
- aantal gemaakte verplaatsingen dit seizoen

Sorry voor de vele ontgoochelingen maar we kunnen hier zelf niet veel aan veranderen( behalve natuurlijk meer op verplaatsing meegaan ... )

lijst van de gelukkige supporters : klik hier 

Update 18/1/2019

1)Uitwedstrijd naar Genk 08/2/2019

vertrek 08/2/2019 om 18.45  stipt in Café 't Pleintje in Borgloon 
bus : 13€
ticket : 21 €
inschrijven tot 1/2/2019 om 20 uur op de volgende link : klik hier

Dit is een wedstrijd met mogelijkheid tot beperkt aantal tickets voor onze supportersclub . Wij zullen indien nodig de verdeling maken op basis van de volgende criteria :

- Gold / Red Card

- aantal verplaatsingen dit seizoen reeds gedaan

- bij gelijke aantallen : lot trekking

 

Update 14/01/2019

Wij programmeren de viering van ons 20 jarig bestaan op 07/09/2019. Reserveer reeds deze datum in jullie drukke kalenders !!!!!

Update 04/1/2019

1)Uitwedstrijd naar Antwerp    25/1/2019

vertrek 25/1/2019 om 18.00  stipt in Café 't Pleintje in Borgloon 
bus : 13€
ticket : 21 €
inschrijven tot 17/1/2019 om 20 uur op de volgende link : klik hier

2) 2019 

Een gelukkig nieuwjaar voor iedereen en dit jaar zullen we iets meer vieren daar dit jaar de supportersclub zijn 20 jarig bestaan viert !

3) vergadering  11/1/2019

Op vrijdag 11/1/2019 om 19.30 houden we een vergadering ivm de supportersclub in café 't Pleintje in Borgloon . Iedereen die grag wil mee werken aan de supportersclub is van harte welkom !!!!

  
Site Mailing List  Sign Guest Book  View Guest Book 

The Red Bull -Dogs
0473 333 242   | info@theredbulldogs.be